Go to Top

Kako odpreti popoldanski sp – na Data točki ekspresno!

Kako odpreti popoldanski sp – pri nas na Dati sila enostavno!

Kako odpreti popoldanski sp v času, ko se vsem mudi? Posamezniki se za postopek odločijo tik pred zdajci, ko je potrebno pogodbo o poslovnem sodelovanju podpisati v nekaj dneh. Je dodaten zaslužek na dosegu roke, postopek registracije sp pa še ni zaključen? Pokličite na telefonsko številko 01/600-1530 ter se dogovorite za termin z našimi podjetniškimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali!

Informativni izračun plače

Kako odpreti popoldanski sp – način dela strankami na DATA točki

Kadar obstajajo zgoraj našteti razlogi in se bodoči podjetnik sprašuje, kako odpreti popoldanski sp v najkrajšem možnem času, zazvoni telefon v podjetju DATA d.o.o. Klicatelj želi čimprejšnji termin za registracijo popoldanskega sp. Že ob prvem stiku z receptorko podjetja izve, kaj vse potrebuje za sam postopek registracije. Če je v zadregi se mu predlaga individualna obravnava, kjer s podjetniškimi svetovalci razčisti vse dileme pred postopkom priprave dokumentov za vpis v poslovni register AJPES.

Ustanovite d.o.o. – to lahko storite pri nas!

Računovodja pomaga pri dilemi kako odpreti popoldanski sp

Ne le podjetniški svetovalci, bodočemu podjetniku na pomoč pred registracijo priskoči tudi računovodja za sp. Z računovodjo razčisti vprašanja, na kakšen način naj vodi finančni del poslovanja podjetja in mu predstavi možnosti sodelovanja z računovodskim servisom DATA. Računovodje za sp imajo kilometrino pri delu s podjetniki. Znajo jim prisluhniti in glede na dejavnost ter način opravljanja, predlagajo poslovanje podjetnika po dejanskih stroških ali na način normiranih odhodkov. Seveda mu razumljivo razložijo tudi razliko med obema načinoma vodenja poslovnih knjig.

Prijavite se na seminar Prednosti in slabosti samozaposlitve!

podjetniško svetovanje

Udeležite se seminarja Sobodajalec ali s.p.?!

Referent DATA točke pokaže podjetniku kako odpreti popoldanski sp

Tako pripravljen podjetnik se nato sreča z referentom DATA točke. Skupaj z njim pripravita dokumentacijo za vpis podjetnika v register podjetij AJPES, uredite potrebne dokumente za prijavo davčnih podatkov na FURS ter prijavo v zavarovanje za popoldanski sp. Ker je podjetnik pred tem izkoristil svetovanje pri podjetniškem svetovalcu in se pogovoril z računovodjo, je cel postopek priprave dokumentov hiter in enostaven. Referent DATA točke podjetniku razloži postopke po registraciji in mu odgovori na pogosto zastavljeno vprašanje glede odprtja računa na banki po ustanovitvi podjetja. Več o tem si lahko preberete v članku na tej povezavi.

Informativni izračun za normirance

Kako odpreti popoldanski sp ni več vprašanje

Tako obravnavan podjetnik in oborožen s pravimi informacijami, lažje začne svojo podjetniško pot. Pri poslu mu pomaga računovodja, ki ga vodi skozi labirint davkov in financ. Za razna vprašanja so mu na voljo svetovalci podjetja z različnih področij. Zato bodoči in aktivni podjetniki ne oklevajte! Pišite nam na elektronski naslov data@data.si ali nas pokličite na 01/600-1530 ter nam zastavite vprašanje. Poslali vam bomo ponudbo, po plačilu pa vas čim prej povabili na svetovanje.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja