Go to Top

Kako hitro registrirati podjetje in čim prej pričeti s poslovanjem?

Kako hitro registrirati podjetje nas sprašujete bodoči podjetniki, ki imate pripravljen izdelek ali storitev, ki jo želite ponuditi trgu. Prijatelji, znanci in sorodniki vas sprašujejo, kdaj lahko naročijo izdelek ali storitev, ker bi ga radi podarili prijatelju za rojstni dan ali pa si polepšali dom Vi pa še oklevate in se sprašujete, kam po informacije, ki vam še manjkajo za temeljito pripravo na podjetniško pot. Nič lažjega.

DATA točka je pravo mesto za vas. Lahko se naročite na individualno svetovanje pred registracijo podjetja. Lahko pa obiščete našo spletno stran in rezervirate termin za registracijo podjetja, bodisi v obliki s.p. ali d.o.o..

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Po pridobljenih informacijah ni več dileme, kako hitro registrirati podjetje

Podjetniki, ki se nameravate na začetku poslovne poti vpisati v register podjetij kot samostojni podjetniki, boste na DATA točko poklicali za termin registracije. Na postopek registracije boste prinesli osebni dokument, svojo davčno številko in po potrebi overjeno izjavo lastnika objekta za poslovni naslov. Če ste sami lastnik ali vsaj solastnik lokacije, kjer bo poslovni naslov vašega podjetja, izjave ne potrebujete. Ker ste se temeljito pripravili na postopek registracije pri svetovalcih podjetja DATA, bo registracija s.p. čista rutina. Dokumentacijo boste pripravili v četrt ure in dobili navodila za postopke po vpisu v poslovni register.

Izračunajte si vašo plačo z našim kalkulatorjem!

podjetniško svetovanje

Popoldanski s.p. lahko odprete ob redni zaposlitvi!

Kako hitro registrirati podjetje in registracija d.o.o. na DATA točki

Enaka situacija glede priprave na registracijo družbe z omejeno odgovornostjo, je pri družbeniku ali družbenikih, ki želite v čim krajšem času pričeti s poslovanjem d.o.o. Stranke vas čakajo, poslovni partnerji so pripravili pogodbe o poslovnem sodelovanju, vi pa še iščete možnost kako hitro registrirati podjetje in čim prej pričeti s poslovanjem.

Pokličete lahko v podjetje DATA in se naročite na postopek registracije d.o.o. Na dogovorjeni dan vam bo referent DATA točke pomagal pripraviti vso dokumentacijo za vaše podjetje, izročil dokumente za odprtje začasnega računa na banki. Postopek ne bo trajal več kot pol ure. Če boste potrdilo banke o vplačilu kapitala vrnili v nekaj dneh nazaj na DATA točko, lahko sklep o registraciji d.o.o. s strani registrskega sodišča pričakujete v nekaj dneh.

Koliko znašajo prispevki za popoldanski s.p. 2023?

Kako hitro registrirati podjetje in poiskati dober računovodski servis za pomoč pri poslovanju

Dobrega računovodjo potrebuje vsak podjetnik na začetku svojega poslovanja. Tako s.p. kot d.o.o.. Zakaj? Zato, da ga računovodja vpelje v svet davkov, financ in računovodstva. Ga spremlja pri poslovanju. Ga seznanja z novostmi na zakonodajnem področju. Mu pravočasno pripravlja dokumente za različne institucije. Pripravi podjetniku podatke za plačilo prispevkov, akontacije in drugih obveznosti do države. Podjetniki, povprašajte za storitve računovodskega servisa DATA in si olajšate poslovanje svojega podjetja.

Ste pripravljeni pričeti vašo podjetniško pot? Pokličite 01/600-1530, nam pišite na data@data.si ali pa obiščite našo spletno stran in rezervirajte termin za registracijo podjetja takoj!

Ostanite na tekočem: prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja