Go to Top

Jesenski krog financiranja startupov se začenja

Slovenski podjetniški sklad začenja jesenski krog financiranja start up podjetij. Predstavitveni dogodki se bodo v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici zvrstili od 4. do 6. septembra.

S tremi predstavitvenimi dogodki se bo začel letošnji jesenski krog financiranja start-upov s 75.000 evrov in 200.000 evrov semenskega kapitala Slovenskega podjetniškega sklada.

Investicije SK75 in SK200 so namenjene inovativnim start up podjetjem s potencialom hitre globalne rasti, spremlja pa jih intenzivna vsebinska podpora v obliki pospeševalniških programov in sodelovanja z izbranimi start up mentorji iz vrst uveljavljenih podjetnikov in investitorjev.

jesenski krog financiranjaZagonska sredstva za podjetja so na voljo tudi na številnih evropskih razpisih. Na kaj morate biti pri prijavi nanje še posebej pozorni, razlagamo na brezplačnem seminarju Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Jesenski “Roadshow” v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici

Jesenski krog financiranja startupov se bo pričel s predstavitvenimi dogodki (t. i. roadshow). Na njih bodo udeležencem predstavljene vse podrobnosti financiranja, pogoji in časovnica.

Na dogodkih bodo prisotni tudi podjetnike, ki so že pridobili SK75 ali SK200 investicijo. Ti bodo delili svoje izkušnje s tovrstnimi oblikami financiranja. Udeleženci bodo spoznali tudi pomen vitkih in agilnih metod za razvoj produktov ter podjetij in ponudbo lokalnega startup podpornega okolja.

Predstavitveni dogodki za jesenski krog financiranja so brezplačni. Na njih pa so dobrodošli tudi vsi tisti posamezniki in ekipe, ki o svojem startupu šele premišljujejo in torej v tem trenutku aktivno še ne iščejo investicije.

Registracija podjetja je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Vsi tisti, ki o ustanovitvi podjetja šele razmišljate, ste vabljeni tudi na brezplačni izobraževanji, ki ju pripravljajo v podjetju Data. In sicer:

Pomembni datumi za jesenski krog financiranja

Start-upi, ki se bodo v letošnjem jesenskem krogu potegovali za konvertibilno posojilo v višini 75.000 evrov ali javno lastniško investicijo v višini 200.000 evrov, bodo morali prijavo v pred-selekcijski postopek oddati najpozneje do 11. septembra 2017.

Sodelovanje v pred-selekcijskem postopku za jesenski krog financiranja ni obvezno, je pa priporočljivo. Podjetja namreč v njem lahko pridobijo do 40 od skupno 100 točk za potrebe razpisa SK75 in do 35 od skupno 100 točk za potrebe razpisa SK200. Celotno časovnico za jesenski krog financiranja predstavljamo v spodnji tabeli:

Časovnica za jesenski krog financiranja

 SK75SK200
Oddaja prijav v pred-selekcijo11. september 11. september
Prva faza pred-selekcije (prve osebne predstavitve) 21. september21. september
Priprava na DEMO DAN27. september13. november
DEMO dan (obvezna osebna predstavitev)3. oktober16. november
Prijava na razpis6. oktober 6. oktober

Morda vas zanima tudi:

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja