Go to Top

Izobraževanja za podjetnike – dobite jih na Dati!

Izobraževanja za podjetnike – pomembna so za vsakogar, ki želi s svojim poslom preživeti na dolgi rok. Ko posameznik odpre podjetje, je v prvi vrsti strokovnjak za dejavnost, ki jo opravlja. A hitro se izkaže, da mora spoznati tudi vseskozi spreminjajoče se zakonodajo in davčne obveznosti. Sprejeti mora odločitev, kako se lotiti računovodstva. In večina podjetij se prej ali slej sooči tudi s pravnimi zagatami.

Če se v labirintu teh izzivov težko znajdete, so vam lahko v pomoč pravni, davčni in računovodski strokovnjaki podjetja Data. Če pa ste v fazi, ko želite registrirate svoje podjetje, lahko to brezplačno opravite pri nas. Za vse informacije smo vam na voljo na 01/600-1530 ali data@data.si.

Ustanovitev podjetja – hitro in enostavno!

Če želite poslovati spretno in hkrati v skladu z zakonodajo, potrebujete prave informacije. Podjetje Data podjetnikom stoji ob strani v vseh fazah podjetniške poti – tudi z različnimi seminarji. Na tem mestu so predstavljeni tisti, ki se jih lahko udeležite še pred koncem tega leta.

Izobraževanja za tiste, ki bodo podjetniki šele postali

Ta izobraževanja za so namenjena tistim, ki šele razmišljate o podjetništvu in zbirate informacije ter pogum. Priporočamo vam udeležbo na spodnjih seminarjih:

  • Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo 
  • Sobodajalec ali s.p 
  • Prednosti in slabosti samozaposlitve
  • Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Znanje, ki ga boste pridobili na teh izobraževanjih za podjetnike, vam bo v pomoč pri spoznavanju razlik med zaposlitvijo in samozaposlitvijo, primerjavi prihodkov pri zaposlitvi in pri samozaposlitvi, opredelitev odgovornosti v primeru samozaposlitve in pojasnitvi postopka odpiranja podjetja.

Izračunajte si vašo plačo!

Kilometrina 2023 – kakšni zneski veljajo?

Izobraževanja za podjetnike, ki so v fazi registracije podjetja

Že ob samem začetku poslovanja morajo podjetniki zadostiti določenim zakonodajnim obveznostim. Usposabljanje in test s področja varstva in zdravja pri delu je na primer obvezno za vse delodajalce, ne glede na velikost, število zaposlenih, dejavnost, obliko ipd. Tudi t.i. normiranci morajo že ob sami registraciji vedeti, kakšne obveznosti bodo imeli ob začetku poslovanja. Tej fazi sta namenjena spodnja seminarja:

  • Varstvo in zdravje pri delu 
  • Na kaj moram biti pozoren kot normiranec 

Vse o normirancih!

Izobraževanja za podjetnike, ki so že odprli podjetje in se že soočajo svojimi obveznostmi

Področje davkov, financ in računovodstva predstavlja za večino novopečeni podjetnikov velik izziv. Vse potrebno znanje ki ga pridobite na teh seminarjih, vam je v pomoč pri razumevanju zapletene zakonodaje s teh področij. Predavatelji teh vsebin so izkušeni računovodje in davčni svetovalci, ki na seminarju razumljivo in poljudno razložijo vsebine, pri tem pa tudi delijo svoje izkušnje pri delu s strankami. Izbirate lahko med spodnjimi seminarji:

  • Podjetnik sem – kaj pa zdaj?
  • Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?
  • Davčni obračun za normirance
  • Zaključna bilanca za leto 2023
  • Abeceda poslovanja
  • Potni nalogi

Dnevnice 2023

Kako se prijavim na izobraževanja za podjetnike?

Podrobnosti za vsako od izobraževanj za podjetnike lahko najdete na naši spletni strani pod rurbriko “izobražavanja”. Ob vsakem seminarju najdete tudi obrazec za prijavo, ki ga izpolnite. Če imate še kakšna vprašanja, bodisi v zvezi z izobraževanji za podjetnike ali registracijo podjetja, smo vam na voljo na 01/600-1530 ali data@data.si.

Ostanite na tekočem: prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja