Go to Top

Izobraževanja za podjetnike – organiziramo jih na Dati!

Izobraževanja za podjetnike so pomembna za vsakega podjetnika oz. podjetnika začetnika, ki želi poskrbeti za čim uspešnejše poslovanje svojega podjetja. Na začetku, ko posameznik odpre podjetje, je v prvi vrsti strokovnjak za dejavnost, ki jo opravlja. Kaj hitro pa se izkaže, da mora podjetnik poleg svojega znanja biti seznanjen tudi z obstoječo zakonodajo in davčnimi obveznostmi. Odločiti se mora tudi na kakšen način bo imel urejeno računovodstvo. Imate dilemo ali poslujete skladno z zakonodajo? Naši pravni, davčni in računovodski strokovnjaki vam lahko ponudijo pomoč. Za vse informacije smo vam na voljo po telefonu 01/600-1530 ali po elektronski pošti na data@data.si.

Ustanovitev podjetja

Za lažje poslovanje in poslovanje v skladu z zakonodajo potrebujete prave informacije. Podjetje Data s svojimi izkušenimi strokovnjaki podjetnikom stoji ob strani pri vseh korakih podjetniške poti – tudi z različnimi seminarji. Izobraževanja so razdeljena na 3 sklope in sicer na izobraževanja, ki jih priporočamo pred odprtjem podjetja, izobraževanja, ki vam jih priporočamo med postopkom registracije in tista, ki vam jih priporočamo, da se jih udeležite, ko že pričnete s poslovanjem in se vam porajajo številna nova vprašanja.

Izobraževanja za podjetnike – pred odprtjem podjetja

Izobraževanja za podjetje iz prvega sklopa so namenjena vsem, ki šele razmišljate o podjetništvu in zbirate informacije ter pogum za začetek podjetniške poti. Priporočamo vam udeležbo na spodnjih seminarjih:

Znanje, ki ga boste pridobili na teh izobraževanjih za podjetnike, vam bo v pomoč pri spoznavanju razlik med zaposlitvijo in samozaposlitvijo, primerjavi prihodkov pri zaposlitvi in pri samozaposlitvi, opredelitev odgovornosti v primeru samozaposlitve in pojasnitvi postopka odpiranja podjetja.

Izračun plače!

Normiranec sp – kaj morate vedeti?

Izobraževanja za podjetnike – v fazi registracije podjetja

Podjetniki na začetku podjetniške poti morajo že ob samem začetku poslovanja zadostiti določenim zakonodajnim obveznostim. Usposabljanje in izpit s področja varstva in zdravja pri delu je na primer obvezno za vse delodajalce, ne glede na velikost, število zaposlenih, dejavnost, obliko ipd. Tudi t.i. normiranci morajo že ob sami registraciji vedeti, kakšne obveznosti bodo imeli ob začetku poslovanja. Tej fazi sta namenjena spodnja seminarja:

Kilometrina 2024

Izobraževanja za podjetnike – za vse, ki so že pričeli s poslovanjem

Za večino novopečeni podjetnikov predstavlja velik izziv področje davkov, financ in računovodstva. Vse znanje, ki ga potrebujete pridobite na teh seminarjih in vam zagotavlja pomoč pri razumevanju zapletene zakonodaje s teh področij. Izkušeni predavatelji vam na seminarjih razumljivo in poljudno razložijo vsebine. Hkrati pa tudi delijo svoje izkušnje pri delu s strankami. Izbirate lahko med spodnjimi seminarji:

Prispevki za s.p. za 2024

Izobraževanja za podjetnike – prijava

Informacije in vsebino za vsako od izobraževanj za podjetnike lahko najdete na naši spletni strani pod rubriko Izobraževanja. Ob vsakem seminarju najdete tudi obrazec za prijavo, ki ga izpolnite. Za vse informacije smo vam na voljo po telefonu na 01/600-1530 ali preko e-maila data@data.si.

Prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja