Go to Top

Izobraževanja na Dati – ste se že prijavili na naša izobraževanja?

Izobraževanja na Dati izvajajo strokovnjaki različnih področij

Izobraževanja na Dati so stalnica našega podjetja. Izvajajo jih podjetniški, pravni in računovodski svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami.

Informativni izračun plače

Izobraževanja na Dati – vedno dobite nova znanja!

Izobraževanja na Dati vam neprestano nudijo nova znanja. Zavedati se je treba, da mora biti vsak podjetnik vedno na lovu za novimi informacijami iz okolja ter pridobivati novosti z vseh strani. Izobraževanja na Dati so vam lahko pri tem v veliko pomoč!

Potrebujete pravno svetovanje?

Izobraževanja na Dati tudi brezplačna!

Trenutno na Dati organiziramo tudi dve brezplačni izobraževanji. Prvo je Zasluži denar s svojim hobijem in idejo. Gre za seminar, ki ga v podjetju Data izvajamo že vrsto let. Namenjen je tistim, ki imate hobi ali idejo ter želite z njo stopiti na podjetniško pot. Poglejte naslednje termine in se prijavite tukaj.

Prav tako se trenutno brezplačno izvaja tudi izobraževanje Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja. Kot pove že samo ime, boste na seminarju izvedeli, kako poteka postopek odpiranja. Hkrati pa vam predstavimo tudi opredelitev pomembnih stroškov in ostalih dejavnikov poslovanja. Ne odlašajte s prijavo!

podjetniško svetovanje

Izobraževanja na Dati – podjetniška izobraževanja

Na Dati vam ponujamo izobraževanja, ki so smiselno razdeljena v tri sklope. Prvi sklop izobraževanj je namenjen bodočim podjetnikom (torej pred ustanovitvijo podjetja). Trenutno potekata izobraževanji Sobodajalec ali s.p. in Prednosti in slabosti samozaposlitve.

V drugem sklopu so izobraževanja, ki so namenjena času med registracijo podjetja – trenutno izvajamo seminarja Na kaj moram biti pozoren kot normiranec ter Varstvo in zdravje pri delu.

Želite ustanoviti d.o.o.?

Tretji sklop izobraževanj pa je namenjen predvsem tistim, ki imajo podjetje že ustanovljeno. Vsebine izobraževanj so prilagojene potrebam podjetnikom ter obogatene s primeri iz prakse. Trenutno se lahko udeležite naslednjih izobraževanj – Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo, Davčni obračun za normirance ter Zaključna bilanca za leto 2021.

Prijavite se na naše e-novice!

Izobraževanja v predavalnici na Dunajski 136

Podjetniška izobraževanja izvajamo v naših poslovnih prostorih na Dunajski 136. Izvajamo jih v sodobno opremljeni in klimatizirani učilnici z veliko naravne svetlobe. Za stranke je na voljo tudi kuhinja za pogostitev in sanitarije za stranke. V skladu z odlokom vlade Republike Slovenije je pogoj za udeležbo na seminarjih veljavno PCT potrdilo. Brez izpolnjevanja pogoja PCT vstop v stavbo ni možen. V stavbi je ves čas obvezna uporaba zaščitne maske ter ohranjanje varnostne razdalje.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja