Go to Top

DDV postopki in pravila – ste željni strokovne razlage? Brezplačno?!

DDV postopki in pravila v primeru uvoza in dobave blaga iz tujine

DDV postopki in obračunavanje so za marsikaterega popolna neznanka. Z izjemo davčnih strokovnjakov ali izredno sposobnih računovodij se najverjetneje sami ne bi niti upali soočiti se s tem. In prav zato smo se odločili, da vam približamo to tematiko. Komurkoli, ki želi da mu obdavčitev uvoza ali dobave blaga ne bi bila več tuja, ki bi želel izvedeti kaj več o samo-obdavčitvi in prodaji blaga na daljavo, ter veliko več, predlagamo da se prijavite se na naš BREZPLAČNI seminar!

Ustanovite d.o.o. ali s.p. na Dati! Pokličite na 01/600-1530!

DDV postopki in pravila – Kdaj? Kje? Zakaj brezplačno?

Prav za vas smo pripravili brezplačno izobraževanje 14. septembra! Izvedli ga bomo tako preko ZOOM-a, kot tudi sočasno omogočili ogled vsebine na našem naslovu - DATA d.o.o. Dunajska cesta 136, Ljubljana. Izobraževanje bo primerno tako za obstoječe podjetnike, kot tudi tiste ki nameravate poslovni svet še osvojiti. Vodila ga bo davčna strokovnjakinja Maja Dolinar Dubokovič.

Opravite informativni izračun plače z našim kalkulatorjem

Projekt je v okvirih točke SPOT svetovanje, katerega član je DATA d.o.o.,  sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Preberite tudi – Dodatek do minimalne plače, kdaj se ga izplača?

    BREZPLAČNI PODJETNIŠKI SEMINAR OBDAVČITEV MEDNARODNIH TRANSAKCIJ Z BLAGOM Z DDV (14.9.2022 ob 9:00)

    Seminarja se bom udeležil

    Prijava na brezplačne e-novice

    Preberite tudi – Kilometrina 2022, kaj se je spremenilo?

    DDV postopki in pravila in obdavčitev mednarodnih transakcij z blagom z DDV

    Izkušena davčna svetovalka vam bo brezplačno prikazala in razložila, kakšni so DDV postopki, pravila in obdavčitev v primeru uvoza in dobave blaga iz tujine. Predstavljeno vam bo kako postopati pri prodaji blaga na daljavo in prek elektronskih vmesnikov. Razložili bomo potrebe in pravila konsignacijskih skladišč. Predstavili pravila pridobivanja blaga znotraj EU.

    Tudi DDV postopki in pravila za gradbeništvo si zaslužijo svojo pozornost, prav zato bo govora tudi o tem, kot tudi o montažnih poslih.

    Preberite tudi – Vračilo regresa, kdaj in kako je treba regres vrniti?

    Kaj bo predstavljeno za nove ali bodoče podjetnike? Bodo opisani DDV postopki predstavljeni pregledno?

    Med poprej omenjenimi DDV postopki bo nekaj pozornosti posvečeno tudi tistim, ki se prvič soočate z vprašanji povezanimi z DDV-jem in še ne veste kakšni so DDV postopki in pravila pri prvem večjem uvozu blaga. Govora bo o obveznih klavzulah na izdanih računih in pravilih pri zaporednih dobavah blaga. Situacije povezane z oprostitvami in novosti pri predlaganju obračuna DDV in odbijanju vstopnega davka v letu 2022.

    PREVERITE IZOBRAŽEVANJA, KI JIH ORGANIZIRAMO PRI NAS!

    DDV postopki in pravila in obdavčitev mednarodnih transakcij z blagom z DDV – do kdaj se lahko prijavite?

    DDV postopki in pravila vas bodo spremljali celotno obdobje poslovanja in zato je vsaj osnovno poznavanje ključno za podjetniški razvoj. Prijavite se preko našega spletnega obrazca do zapolnitve mest - torej čimprej! Število mest je omejeno.09

    DATA d.o.o.

    SPOT

    Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

    Dodajte svoj komentar

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja