Go to Top

Kako hitro registrirati podjetje in čim prej pričeti s poslovanjem?

Kako hitro registrirati podjetje nas sprašujete bodoči podjetniki. Že imate pripravljen izdelek ali storitev, ki jo želite ponuditi trgu? Prijatelji, znanci in sorodniki vas sprašujejo, kdaj lahko naročijo izdelek ali storitev? Se sprašujete kam po informacije za temeljito pripravo na podjetniško pot? Nič lažjega. DATA točka je pravo mesto za vas. Naročite se na individualno svetovanje pred registracijo podjetja. Lahko pa si tudi rezervirate termin za registracijo podjetja, bodisi v obliki s.p. ali d.o.o..

Ustanovitev podjetja

Kako hitro registrirati podjetje – pridobite vse informacije

Podjetniki, ki se nameravate na začetku poslovne poti vpisati v register podjetij kot samostojni podjetniki, boste na DATA točki rezervirali termin za registracijo. Na postopek registracije prinesete osebni dokument, davčno številko in po potrebi overjeno izjavo lastnika objekta za poslovni naslov. Če ste sami lastnik ali vsaj solastnik lokacije, kjer bo poslovni naslov vašega podjetja, izjave ne potrebujete. Ker ste že seznanjeni s postopkom registracije pri svetovalcih podjetja DATA, bo registracija s.p. čista rutina. Dokumentacijo bo pripravljena v četrt ure in dobili boste navodila za postopek po vpisu v poslovni register.

Izračun plače

Ustanovitev podjetja

Normiranec sp – kaj morate vedeti?

Kako hitro registrirati podjetje – registracija d.o.o. na DATA točki

Enaka situacija glede priprave na registracijo družbe z omejeno odgovornostjo, je pri družbeniku ali družbenikih, ki želijo v čim krajšem času pričeti s poslovanjem d.o.o. Stranke vas čakajo, poslovni partnerji so pripravili pogodbe o poslovnem sodelovanju, vi pa še iščete možnost kako hitro registrirati podjetje in čim prej pričeti s poslovanjem.

Pokličite na DATA točko in se naročite na postopek registracije d.o.o. Na dogovorjeni dan vam bo svetovalec DATA točke pomagal pripraviti vso dokumentacijo za vaše podjetje in izročil dokumente za odprtje začasnega računa na banki. Postopek traja okoli pol ure. Če boste potrdilo banke o vplačilu kapitala vrnili v nekaj dneh nazaj na DATA točko, lahko sklep o registraciji d.o.o. s strani registrskega sodišča pričakujete v nekaj dneh.

Prispevki za s.p. za 2024

Kako hitro registrirati podjetje – poiščite dober računovodski servis za pomoč pri poslovanju

Dobrega računovodjo potrebuje vsak podjetnik na začetku svojega poslovanja. Tako s.p. kot d.o.o.. Zakaj? Zato, da ga računovodja vpelje v svet davkov, financ in računovodstva. Ga spremlja pri poslovanju. Ga seznanja z novostmi na zakonodajnem področju. Mu pravočasno pripravlja dokumente za različne institucije. Pripravi podjetniku podatke za plačilo prispevkov, akontacije in drugih obveznosti do države. Podjetniki, povprašajte za storitve računovodskega servisa DATA in si olajšate poslovanje svojega podjetja.

Ste pripravljeni pričeti vašo podjetniško pot? Pokličite nas na  01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si, lahko pa tudi obiščite našo spletno stran in rezervirate termin za registracijo podjetja.

Prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja