Go to Top

Vodenje pisarne je delo, ki je osebnostno izredno zahtevno in zahteva dobro mero strokovnosti

Vodenje pisarne je delo, ki zahteva strokovno, organizirano in izkušeno osebo, saj mora ta urejati tako administrativne zahteve podjetja kot tudi psihologijo ljudi. Zahteva tudi raznovrstna znanja in izkušnje –od pravnih, računalniških znanj, slovnice in jezika, računovodstva do poznavanje ekonomike. Ustanovitev podjetja lahko opravite na naši VEM točki DATA.

Informativni izračun plače

Boste registrirali podjetje za delo kot je vodenje pisarne? Registrirajte ga pri nas!

Pri nas in naši VEM točki lahko hitro, brezplačno in zanesljivo registrirate podjetje – tako s.p. kot d.o.o.. Lahko se zanesete na naše strokovnjake tudi v primeru vprašanj in nepoznavanja postopkov povezanih z odpiranjem ali vodenjem podjetja. Nudimo tudi uspešne in prilagodljive računovodske storitve – povprašajte po naših storitvah, ko nas obiščete na naši lokaciji v Ljubljani.

Ko registrirate podjetje, registrirajte tudi primerno dejavnost. Za vodenje pisarne je to »Nudenje celovitih pisarniških storitev« (SKD 82.110) in morda »Fotokopiranje, priprava dokumentov in druge posamične pisarniške dejavnosti« (SKD 82.190). Povprašajte o tem referenta ob registraciji! Kaj je standardna klasifikacija dejavnosti?

Vodenje pisarne zahteva odlične komunikacijske veščine

Natančnost in doslednost se pokaže v komunikacijskih veščinah dobre in zanesljive vodje pisarne. Pomembno je, da spodbudite zaupanje v nekomu, ki skuša rešiti svoj problem, in to je lahko s strani Vašega nadrejenega ali s strani strank.

Pravni nasvet

Vodenje pisarne je v svoji osnovi upravljanje s časom…

Vodenje pisarne pomeni ne samo upravljanje lastnega časa ampak tudi upravljanje časa nekoga drugega. Pomemben element tega je tudi poznavanje strategij delegiranja del in opravil. Verjamete ali ne to je dejansko znanost in veliko je bilo že napisanega o tem. Dobro se je podučiti o različnih strategijah upravljanja s časom.

Vodenje pisarne in poznavanje podjetja za katerega delate

Potrebujete zanesljiv računovodski servis

Marina Arh, DataMarina Arh, Data

Poznavanje lastnega podjetja in trga na katerem podjetje posluje je izjemnega pomena za vodenje pisarne. Kot vodja pisarne je ključno, da sprašujete kaj se dogaja in da se hitro učite. Pomembno je, da čimprej prav Vi postanete vir teh informacij za kogarkoli v podjetju.

Dodatne karakteristike, ki vas odlikujejo če ste vodja pisarne…

Vsekakor Vas bo delodajalec ali stranka seznanil z zahtevami in pričakovanji, ki jih bi imel od Vas, vendar so klub temu karakteristike, ki jih lahko pričakuje v primeru opravljanja takšnega dela. Med drugim – bodite zaupanja vredni, kultivirajte dobro sposobnost odločanja, zelo pomembno je delovanje znotraj tima.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali pa jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja