Go to Top

Ustanavljanje podjetja 2023

Ustanavljanje podjetja 2023 naj bo čim manj stresno, saj je to prvi korak, ki ga podjetnik naredi na svoji podjetniški poti. Najhitreje in s čim manj zapleti lahko novi podjetniki ustanovijo podjetje na DATA točki. Kako pa izgleda postopek ustanovitve?

Vas zanima ustanovitev s.p. ali d.o.o.? Pokličite telefonsko številko 01/600-1530 ali pa obiščite našo spletno stran in rezervirajte termin registracije!

Vse o ustanovitvi podjetja!

Ustanavljanje podjetja 2023

Podjetništvo je vsekakor ena izmed panog, ki ni enostavna, saj zahteva veliko sprememb, odločitev, razmišljanja in odrekanja, lovljenja zastavljenih ciljev, pritiskov in še bi lahko naštevali. Prav zato je pomembno, da se zna podjetnik stresu upreti oziroma poišče načine. Na drugi strani pa podjetništvo prinaša tudi obilo pozitivnih stvari, kot so svoboda, finančna uspešnost, izbira sodelavcev, določanje delovnega časa, opravljanje dela, ki vas veseli.

Ključ do uspeha je poskrbeti, da ne naložite vse delo na svoja ramena. V podjetju Data vam lahko pomagamo na mnogo področjih, od računovodskih storitev do pravnega in podjetniškega svetovanja. Izpolnite naš kontaktni obrazec in se naročite na plačljivo posvetovanje pri naši strokovnjakih.

Izračunajte si vašo plačo!

podjetniško svetovanje

Koliko znašajo prispevki za popoldanski s.p.?

Ustanavljanje podjetja 2023  je lahko enostavno

Da je ustanavljanje podjetja čimbolj enostavno, poskrbimo na DATA točki. Za sam postopek registracije oziroma za ustanavljanje s.p. potrebujete:

Soglasje lastnika oz. solastnika objekta mora lastnik osebno overiti na DATA točki, na Upravni enoti ali pri notarju. Potrebno je vedeti tudi, kaj bo vaša dejavnost in kakšni so pogoji za opravljanje dejavnosti.

Vas zanima odprtje normiranega s.p.?

Ustanavljanje podjetja 2023 – katere obrazce prinesti na registracijo?

Pri postopku za ustanavljanja s.p., referent DATA za bodočega podjetnika pripravi obrazce za:

  1. Prijava za vpis samostojnega podjetnika – Ajpes obrazec.
  2. Oddaja davčnih podatkov za samostojnega podjetnika FURS obrazec.
  3. Prijava v obvezna socialna zavarovanja – M1 obrazec.

Če vas zanima registracije podjetja ali pa potrebujete podjetniške nasvete, pokličite telefonsko številko 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si

Prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja