Go to Top

Overjena izjava lastnika, nato registracija podjetja

Overjena izjava lastnika, nato registracija podjetja

Overjena izjava lastnika objekta mora kot listina biti priložena ob registraciji podjetja ali spremembi podatkov. Prinesti jo mora podjetnik, ki ni lastnik ali solastnik objekta, v katerem želi prijaviti poslovni naslov. To lahko storite tudi na VEM točki DATA. 

Preden se lotite registracije podjetja na naši VEM točki DATA, morate, v kolikor vaš bodoči sedež podjetja ni v vaši lasti, poskrbeti, da je overjena izjava lastnika objekta v vaših rokah.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja.

Več informacij

Prijava na brezplačno izobraževanje

overjena izjava lastnikaZadostuje izjava le enega izmed solastnikov objekta na bodočem poslovnem naslovu. V primeru, da je podjetnik tudi sam solastnik, pa dodatne izjave drugih solastnikov ne potrebuje.

Ob sami registraciji želene oblike podjetja morate, v kolikor želite, da se vaše podjetje odpre čim prej, s seboj prinesti overjeno izjavo lastnika objekta, sicer naši podjetniški svetovalci vloge za registracijo ne bodo morali do konca izpolniti.

Spomnimo, na VEM točki DATA lahko hitro in enostavno registrirate redni in popoldanski s. p. ter d. o. o., o razlikah med s. p. in d. o. o. si lahko preberete v članku S.p. ali d.o.o.

Registracija s. p. je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Za prijavo poslovnega naslova pa velja le podpisana in overjena izjava lastnika oziroma tudi solastnika objekta. Več o tem smo pisali v Izjava lastnika objekta – pravila so se spremenila.

Spomnimo, overitev podpisa vas bo pri notarju stala 17 evrov, na upravnih enotah po novem 3 evre, na vseh VEM točkah po državi, vključno z VEM točko DATA, pa vas overitev podpisa ne bo stala nič.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja