Go to Top

Storitve za podjetnike – na Dati dobite vse na enem mestu!

Storitve za podjetnike na Dati nudimo že več kot 30 let. Poleg tega, da pri nas lahko brezplačno registrirate podjetje, so vam na voljo naši podjetniški, pravni in davčni svetovalci ter odličen računovodski servis. V kolikor boste potrebovali katerekoli od omenjenih storitev, smo vam na voljo na telefonski številki 01 600 1530 in na elektronskem naslovu data@data.si.

V nadaljevanju bomo naše storitve za podjetnike podrobneje opisali.

Odprite podjetje na enostaven način

Storitve za podjetnike, ki bodo to šele postali

Že dolgo razmišljate o svojem podjetju in ne veste, kako začeti? Naši podjetniški svetovalci vam pomagajo pri uresničitvi vaših poslovnih idej. Pred ustanovitvijo podjetja vam z veseljem svetujejo, katera oblika podjetja je najbolj primerna za vas. Se vam bolj izplača odpreti s.p. ali d.o.o.? Kdaj je smiselno odpreti popoldanski s.p.? Prav tako vam lahko predstavijo pogoje za opravljanje dejavnosti.

Izračunajte si plačo z našim kalkulatorjem

Podjetniški svetovalci so vam na voljo v več oblikah. Lahko se z njimi sestanete individualno. Na takem posvetu jim predstavite svojo trenutno situacijo, oni pa vam svetujejo, kako je v vašem primeru najbolj enostavno stopiti v svet podjetništva. Udeležite se lahko tudi njihovih seminarjev, namenjenim prav posameznikom, ki se že poigravajo z idejo o ustanovitvi podjetja. Podjetniški strokovnjaki na njih iskreno spregovorijo o prednostih in slabostih samozaposlitve in o možnostih služenja s svojo idejo. Vse podrobnosti teh seminarjev najdete na naši spletni strani pod rubriko »izobraževanja«.

Poglejte, kako se odpre d.o.o.

Storitve za podjetnike ob ustanovitvi podjetja

Kot smo že omenili, lahko na Data točki brezplačno registrirate podjetje. Celoten postopek je hiter in enostaven – skozi njega pa vas vodi izkušen referent. Ta za vas pripravi tudi vso potrebno dokumentacijo, potrebno ob ustanovitvi vašega podjetja. Ko ste odločeni, da bi ustanovili podjetje, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za termin, ki vam ustreza.

Na Dati lahko ustanovite tudi s.p.

Računovodstvo

Prispevki za s.p. – koliko znašajo?

Storitve za podjetnike na področju računovodstva in davkov

Dober računovodja je vaša desna roka. Pomaga vam pri uspešnem poslovanju. Je največkrat tisti, ki lahko ugotovi ali poslovne številke napovedujejo dobre poslovne rezultate ali ne. Opozori vas na morebitne težave na tem področju in pomaga najti rešitve. Ko razmišljate o računovodji, je računovodski servis Data dobra izbira. Tovrstne storitve za podjetnike opravljamo že 30 let! Poleg računovodskih storitev vam Data ponuja tudi davčne svetovalce, ki so povezani z naročniki in tesno sodelujejo tudi z našimi računovodji (na področju vstopa v DDV sistem, davkov od dohodka pravnih oseb, uveljavljanja davčnih olajšav, itd.)

Odprite popoldanski s.p. ob redni zaposlitvi

Storitve za podjetnike s področja prava

Večina podjetnikov poroča, da če še tako trudijo, da bi sledili vsej zakonodaji na področju njihovega poslovanja, je ta svet zanje enostavno prekompleksen. In seveda se tudi ves čas spreminja. Hitro pride do zagat, ko je potrebno pripraviti interne akte podjetja, pogodbe o zaposlitvi ali pride do izvršilnih postopkov. Povsem nehote se podjetnikom zgodi, da poslujejo v navzkrižju z zakonodajo, čemur lahko sledijo hude finančne globe. Za podjetnika je pogosto veliko ceneje, če določene posle prepusti pravni službi in se tako izogne kaznim in drugim nevšečnostim. Pa naj bo to s strankami, poslovnimi partnerji ali zaposlenimi. Datini pravni strokovnjaki bodo poskrbeli, da boste povsem mirni tudi, ko vas obišče delovni inšpektor!

Božičnica 2023

Naše poslanstvo ostaja enako skozi vsa leta: ponuditi kakovostne storitve za podjetnike na enem mestu. V kolikor bi želeli koristiti kakšno od njih, nas za ponudbo kontaktirajte na 01 600 1530 ali data@data.si. Usmerili vas bomo, kako naprej.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja