Go to Top

Povzetek leta 2023 na DATA točki – koliko podjetij smo registrirali?

Povzetek leta 2023 – spodbudni začetki za marsikaterega podjetnika! Tudi v tem letu smo referenti DATA točke pomagali na podjetniško pot vsem posameznikom, ki so želeli pomoč. Bodisi pri pripravi dokumentov, bodisi za vpis v register podjetij kot samostojni podjetniki (ustanovitev s.p.) ali kot družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.). V kolikor želite tudi vi ustanoviti podjetje, nas pokličite na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si.

Izračunajte si plačo

Povzetek leta 2023 na DATA točki in število registriranih samostojnih podjetnikov

Ko omenjamo povzetek leta 2023 na DATA točki in število registracij s.p. pri nas, se številka ustavi na več kot 500 registriranih podjetnikov. Med njimi so bili tudi podjetniki, ki so v preteklosti zaprli svoje podjetje, letos pa so se ponovno registrirali. Pomagali smo tudi tujcem iz EU in iz tretjih držav, ki so želeli opraviti postopek registracije s.p. Katere pa so bile dejavnosti, ki so jih podjetniki največkrat registrirali? Prevladovale so dejavnosti, povezane s spletom: digitalni marketing, spletna prodaja, IT storitve. Pa tudi kurirske storitve, poslovno svetovanje, izobraževanje, gradbene storitve, gostinstvo, oddaja nepremičnin.

Brezplačno registrirajte podjetje

Odprite s.p. ali d.o.o. na Dati!

Povzetek leta 2023 na DATA točki in število registriranih d.o.o.

Letos smo registrirali skoraj 150 družb z omejeno odgovornostjo, tako enoosebne d.o.o.-je kot tiste z več družbeniki. Najbolj pogoste dejavnosti, ki so jih registrirali, pa so bile dejavnosti na področju gradbeništva, transportnih storitev, trgovine, gostinstva, oddajanja nepremičnin, IT storitve in poslovne storitve.

Izračunajte si vašo dohodnino

Postopki za že obstoječe podjetnike in podjetja

Referenti smo vse leto opravljali tudi številne druge postopke prek e-vem portala. S tem smo pomagali podjetnikom, da jim postopki sprememb zastopnikov, dodajanja dejavnosti, do-registracije poslovne enote, prijave, odjave in spremembe na zavarovanjih niso vzeli preveč dragocenega časa. Tako so se lažje posvetili svojemu poslu.
Tudi v letu, ki prihaja, se bomo potrudili, da bo postopek registracije s.p. ali d.o.o. hiter in učinkovit. Ter da bo to prijetna izkušnja za vse, ki nameravajo ustanovitev podjetja opraviti na naši DATA točki.

Sledite nam na Facebooku!

Prijavite se na novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja