Go to Top

Podjetniške novosti v letu 2022 – davki, socialna omrežja, splet in kripto

Podjetniške novosti v letu 2022 – dvodnevno brezplačno podjetniško izobraževanje preko spleta pri DATA d.o.o.

Podjetniške novosti v letu 2022 krojijo našo sedanjost, krojile pa bodo tudi našo prihodnost. Tako smo se v podjetju DATA d.o.o. odločili, da bomo pripravili dvodnevno usposabljanje prav na teme. Organizirali bomo Dneve brezplačnih podjetniških seminarjev 2022, ki bodo potekali 7. in 8. junija 2022. Seminarji bodo o davčnih novostih za podjetnike in zaposlene, o SEO optimizaciji in pojavnosti na Googlu, o socialnih omrežjih ter kriptovalutah. Se pravi, o poslovni sedanjosti in prihodnosti. Več o celotni vsebini seminarjev lahko preberete v tem članku, tokrat pa bomo podjetniške novosti, ki bodo tema na seminarjih le na kratko povzeli! Za morebitna vprašanja smo na voljo na data@data.si ter na 01/600-1530! Na seminarje pa se lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete v članku.

Želite ustanoviti d.o.o. ali odpreti s.p.?

Podjetniške novosti v letu 2022 in davki – za zaposlene, podjetnike in še več!

Davki so pomembna tema za vsakega podjetnika! Na prvem seminarju, ki bo potekal 7.6.2022 od 9.00 do 11.15 si bomo pogledali spremembe na področju obdavčitve v letu 2022. Dotaknili se bomo obdavčitev zaposlenih, podjetnikov, samostojnih podjetnikov, lastnikov in družbenikov. Govora bo tudi o davčnih olajšavah in davčnem sistemu v prihodnosti! Se pravi – podjetniške novosti na davčnem področju. Obširnejšo vsebino lahko preverite v tem članku.

Informativni izračun plače

Podjetniške novosti v letu 2022 in splet!

Optimizacija spletnih strani oz. SEO optimizacija je temelj dobrega spletnega marketinga in o tem je vedno veliko za povedati. Lahko se znajdete na zabavi v mešani družbi ali govorite s svojimi ključnimi odjemalci ali poslovnimi partnerji – vedno se boste znašli v situaciji, ko ugotavljate, ali ste dovolj vidni na spletu. Prilagajanje Googlovih algoritmov in novi trendi v spletnem trženju zahtevata seveda vaš čas in denar. Zakaj se ne bi o novostih spletnega marketinga poučili prav na brezplačnem izobraževanju na Data d.o.o.? Ta seminar bo potekal 7.6.2022 od 11.30 do 13.00.

Regres 2022 – koliko ga boste prejeli in do kdaj?

    DNEVI BREZPLAČNIH PODJETNIŠKIH SEMINARJEV 2022

    Usposabljanja se bom udeležil/a preko:

    Tokrat izvajamo seminar hkrati preko ZOOM-a, kot tudi fizično v naši predavalnici na naslovu podjetja DATA d.o.o.. Obvezna je predhodna prijava!

    Prijava na brezplačne e-novice

    Preberite tudi – Bruto plača je znana, kako dobimo neto plačo?

    Družbena omrežja so lahko tako vaš vir prihodkov in tržni kanal za vaše izdelke in storitve hkrati!

    Podjetniške novosti so povezane tudi s socialnimi omrežji. Sprememb na tem področju je bilo v zadnjem času precej. Facebook je postal »Meta« in obljubljen preskok v virtualno okolje nikakor ni enostaven za vsakogar. Kaj je torej potrebno vedeti in kako graditi lojalno mrežo kupcev in uporabnikov vaših storitev? Tudi to lahko izveste na naših Dnevih brezplačnih podjetniških seminarjev 2022 – podrobnejšo vsebino lahko preverite v tem članku. Seminar bo 8.6. od 9.00 do 10.30.

    Preberite tudi – Koliko znaša minimalna plača v 2022?

    Podjetniške novosti iz sveta digitalnih valut in kriptovalut

    Kljubujte številnim padcem in dvigom vaše izbrane kriptovalute tako, da posežete po različnih metodah trgovanja in spoznajte razlikovanja med kriptovalutami. Katera je utrpela večjo izgubo in katera se je upirala trendom? Spoznajte podjetniške novosti in novodobne finance na našem brezplačnem izobraževanju o digitalnih valutah! Še podrobnejšo vsebino preverite v tem članku – seminar bo 8.6.2022 od 10.45 in 13.00.

    »Popoldanca« lahko odprete ob redni zaposlitvi!

    Zakaj brezplačen dogodek?

    Dogodek je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija. Ne odlašajte in spoznajte podjetniške novosti na Dnevih brezplačnih podjetniških seminarjev 2022 – prijavite se preko zgornjega obrazca.

    SPOT

    Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

    Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

    Dodajte svoj komentar

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja