Go to Top

Overitev podpisa na Izjavi lastnika objekta ob registraciji na DATA točki

Overitev podpisa – mnogi podjetniki, ki se pripravljajo na postopek registracije bodisi s.p. ali d.o.o., se sprašujejo, kam naj napotijo lastnike objektov, kjer bodo imeli poslovni naslov podjetja v času stavke Upravnih enot. Le-te so zaradi stavke uslužbencev uvedle omejitve pri poslovanju, zato je dostop do Upravnih enot otežen. Vse bodoče podjetnike obveščamo, da v kolikor se bodo odločili za registracijo ali s.p. ali d.o.o. na naši DATA točki – za termin registracije nas lahko pokličete vsak dan med 8. in 16. uro na telefonsko številko 01 6001 530 ali nam pišete na data@data.si. – bomo svetovalci DATA točke brezplačno overili izjavo lastnika objekta za poslovni naslov podjetja.

Ustanovitev podjetja

Kdo lahko opravi overitev podpisa na izjavi lastnika objekta na DATA točki?

Overitev izjave lastnika objekta na DATA točki osebno lahko opravijo lastniki, ki dajejo izjavo podjetnikom, ki na DATA točki ustanovijo podjetje. Torej vsi, ki se odločijo, da se bodo v poslovni register vpisali kot samostojni podjetniki ali bodo ustanovili družbo z omejeno odgovornostjo.

Izračun plače

Ustanovitev podjetja

Normiranec sp – kaj morate vedeti?

Overovitev podpisa – kako lahko lastniki overijo svoj podpis?

Lastniki objekta, kjer bo poslovni naslov podjetja, lahko pridejo skupaj s podjetnikom na postopke registracije na DATA točko. Pri postopku registracije s.p. ali d.o.o., svetovalec DATA točke natisne izjavo lastnika objekta. Izroči jo lastniku. Le-ta na izjavo vpiše svoj ime in priimek in naslov bivališča, datum izpolnitve izjave in se podpiše. Svetovalec DATA točke preveri osebni dokument lastnika objekta in tako preveri identiteto podpisnika. Na izjavi označi, da je lastnik objekta na DATA točki osebno podpisal izjavo lastnika objekta za poslovni naslov. Tako pripravljena izjava lastnika objekta je nato priloga k vlogi za vpis podjetnika v poslovni register.

Prispevki za s.p. za 2024

Overovitev podpisa – lastnik objekta ne more s podjetnikom na postopek registracije podjetja?

Podjetniški svetovalci v podjetju DATA najdemo rešitev za overitev izjave lastnika objekta tudi v primeru, ko ni možen istočasen prihod obeh deležnikov na postopek registracije. Podjetnikom predlagamo, da lastnika objekta napotijo v podjetje DATA kadarkoli v času uradnih ur, torej med 8. In 16. uro vsak delovni dan. S seboj mora imeti osebni dokument. Lastnik objekta na recepciji pove, da je prišel na overitev podpisa na izjavi lastnika objekta za določenega podjetnika. Receptorka podjetja DATA pokliče svetovalca DATA točke in overitev steče brez težav.

Podjetniki! Naj vas postopek overitve izjave lastnika objekta ne odvrne od registracije podjetja na DATA točki. Pokličite nas na 01 6001 530 ali nam pišite na data@data.si  in predlagali vam bomo najboljšo rešitev za vaš primer.

Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja