Go to Top

Martinovanje 2020 bo precej drugačno!

Martinovanje 2020 ne bo v znamenju rujne kapljice, vesele druščine in okusnih dobrot, kot ga poznamo. Svetovna zdravstvena kriza je pokazala zobe, zato bo letošnje rajanje precej drugačno.

Informativni izračun plače

Ustanovili ste podjetje, a ne veste, kako naprej? Brez skrbi, v podjetju DATA vam naši podjetniški svetovalci ne stojijo ob strani le v začetnih fazah, temveč vas spremljajo na vaši podjetniški poti. Ne pozabite, da se nanje lahko vedno obrnete in jim pišete na data@data.si!

13. DNEVI PODJETNIŠTVA

Potrebujete zanesljiv računovodski servis

Sabina Dimnik, DataSabina Dimnik, Data

Martinovanje, pred njim še trgatev, ni povezano samo s kmetijstvom, temveč vedno bolj z različnimi vrstami podjetništva. Mnogi podjetniki so v tem ritualu uživanja žlahtne kapljice našli poslovno idejo. Trendi kažejo, da vinarstvo ne obsega le izvoza, temveč tudi predelovalno industrijo. Zanimivo je predvsem trženje blagovne znamke, ki vključuje zanimive označbe, kot so okolju prijazno, pravično, vino za vegane, vino brez sulfitov, brez konzervansov in še mnoge druge.

 

Martinovanje 2020: kaj pričakujemo letos?

Četudi so mnogi upali, da se bo epidemiološka slika izboljšala, nas je oktobra pričakalo še eno delno zaprtje države. Z ukrepi za zajezitev virusa, ki jih je vlada sprejela 24. oktobra 2020, so tako ponovno v veljavo stopile iste omejitve kot marca. Svoja vrata so morali zapreti tudi gostinci. Ukrepi, sprejeti na državni ravni, so najbolj prizadeli turizem, kamor sodijo tudi vinarji, ki zagotavljajo zelo pomemben del ponudbe za Martinovanje 2020.

PODJETNIŠKA IZOBRAŽEVANJA NA DATI

Martinovanje 2020 v zavetju doma

Največji slovenski organizatorji so Martinovanje 2020 morali odpovedati v takšni obliki, kot ga poznamo. A mnogi med njimi so se spomnili alternativ za praznovanje. Ideje so lahko tudi vaš vir navdiha za prodajo dobrot za letošnje Martinovanje 2020.

Pravni nasvet

Pod sloganom #martinujemvarno bodo ponudniki omogočili Martinovanje 2020 v zavetju doma. Različni proizvajalci bodo namreč pripravili Martinov paket, ki vključuje vina in lokalne dobrote. Pakete bodo nato dostavili na dom. V luči težkih časov za podjetništvo je lahko to odlična ideja, kako zaslužiti. Če pa še niste svojega poslovanja preselili na splet in odprli spletne trgovine, razmislite tudi o takšnih možnostih.

Potrebujete davčni nasvet? Rezervirajte si termin pri našem davčnem svetovalcu! Pišite nam na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja