Go to Top

Spletna prodaja je rešilna bilka v času koronavirusa!

Spletna prodaja je rešilna bilka v času koronavirusa! - Data d.o.o.

Spletna prodaja je edini način, da večina trgovcev v času koronavirusa COVID-19, še vedno prodaja svoje izdelke. Slovenski podjetniki, ki takšne prodaje še ne izvajajo, imajo ponovno na voljo vavčer za postavitev spletne trgovine z nepovratnimi sredstvi. Tako ste lahko med tistimi podjetniki, ki iz krize in poslovanja prek spleta, naredite prvi korak za naslednji poslovni uspeh!

Informativni izračun plače

Pravniki podjetja Data d.o.o. redno spremljamo vse novosti zakonodaje, še posebej pa v teh izrednih razmerah. Pripravimo vam vso potrebno dokumentacijo, ki jo nalaga »Mega zakon«, za uveljavljanje pravic in skrbimo, da rok ni zamujen. Prav tako vas opozorimo na vse pogoje, ki jih morate izpolnjevati, v kolikor želite uveljavljati posamezno pravico. Seznanimo vas tudi z vsemi podrobnostmi, da vračanje prejete pomoči ne bo potrebno oziroma vam ni izrečena globa

Potrebujete svetovanje iz področja razpoložljivih nepovratnih ali povratnih sredstev?

 

Potrebujete pomoč pri uveljavljanju pravic iz Mega zakona? Pošljite povpraševanje!

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Pri podjetju Data d.o.o. imamo strokovnjake, ki poznajo področje državnih sredstev in spodbud. Še več- poznajo tudi trenutno situacijo in Vam lahko pomagajo pri prijavi na različne razpise, subvencije, vavčerje in projekte, ki so na voljo od države ali pri EU skladih. Pišite nam na data@data.si za ponudbo!

 

Izplačujete minimalno plačo? Preverite izračune, ki jih je pripravila naša računovodja po določbah megazakona!

Vavčer za digitalni marketing in spletna prodaja

Med 500 evrov in maksimalno 8.500 evrov sredstev za enkratno črpanje v obdobju je na razpolago v obliki vavčerja za digitalni marketing. Med upravičene stroške za katere je na razpolago omenjeni vavčer je izdelava spletne trgovine, lastne rezervacijske platforme ali izdelava nove spletne strani, mobilna prilagoditev spletne strani in test. Vavčer tudi lahko pokrije izvedbo mobilne aplikacije in njeno testiranje.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Vavčer za pripravo digitalne strategije in spletna prodaja

Sredstva v okviru tega vavčerja, ki jih lahko pridobite so med 1000 evrov in 9.999 evrov. Upravičeni stroški za pripravo digitalne strategije so stroški zunanjega izvajalca za izdelavo strategije in mora vsebovati oceno stanja na področju digitalizacije, pripravo načrta razvoja digitalnih zmožnosti podjetja in pripravo strategije podjetja za digitalno transformacijo.

Bi želeli tudi vi poslovati preko spletne trgovine in za to pridobili nepovratna sredstva? Pišite nam na data@data.si!

Vavčerja sta na razpolago v Vzhodni kohezijski regiji

V primeru obeh vavčerjev bo Slovenski podjetniški sklad (SPS) sofinanciral upravičene stroške v višini največ 60%, preostanek zagotavljajo upravičenci sami. Vavčerja sta na razpolago za podjetja s sedežem v Vzhodni kohezijski regiji. Za bolj podrobne pogoje in kriterije se obrnite na spletno stran Slovenskega podjetniškega sklada (SPS).

Spletna prodaja je v izjemnem vzponu v času krize… številke ne lažejo!

Spletna prodaja je v izjemnem porastu v času epidemije koronavirusa in to potrjujejo tudi skokovita porast vrednosti delnic Amazon-a. Dejstvo je, da omenjena spletna trgovina komaj dohaja z izpolnitvijo naročil in da ta spletni gigant tudi danes še vedno zaposluje!

Razlog je jasen – intervencije za zajezitev koronavirusa niso ustavile spletnega poslovanja, naročanja in dostave blaga preko spleta. Skratka vsega, kar spletna prodaja potrebuje za svoje delovanje. Sam način poslovanja in poslovni model omogoča poslovanje teh podjetij tudi v času strogih ukrepov, ki so jih vpeljale države. Medtem pa globalna narava posla omogoča, da podjetja kot je Amazon ohranjajo raznovrstno ponudbo, vzdržujejo močno in prilagodljivo verigo dobaviteljev in kljubujejo konkurenci, ki je v tem času zamrznjena.

Delodajalci, veste kaj izplačilo kriznega dodatka ter odločitev za ukrep čakanje na delo pomeni za vaše stroške?

Spletna prodaja ima konkurenco, ki je… zamrznjena!

Veliko podjetnikov še ni izkoristilo prodajnega kanala kot je spletna prodaja, ali pa tega kanala ni aktivirala do njegovega potenciala. Nekateri navkljub dejstvu, da nudijo izdelke – celo izdelke iz lastne proizvodnje, še niso niti naredili koraka do lastne spletne trgovine. Za take primere ima Slovenski podjetniški sklad dva razpisa oz. vavčerja za sofinanciranje postavitve prodajnega kanala, ki je dandanes nekakšna nuja.

DATA d.o.o.SPOT

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 
 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja