Go to Top

Kako registrirati podjetje? Kdaj je to mogoče izključno z našo pomočjo?

Kako registrirati podjetje, če niste lastnik nepremičnine oz. sedeža podjetja? Kako registrirati podjetje (d. o. o.) z več lastniki? Kako registrirati podjetje, če ne poznate vseh obrazcev, potrebnih za registracijo?

Informativni izračun plače

Na vse to vam znamo odgovoriti pri Data d.o.o. Že skoraj deset let namreč naše podjetje deluje tudi kot VEM oz. točka »SPOT registracija«. Poleg tega vam ponujamo tudi podjetniška svetovanja in računovodske storitve.

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja.

Takšen začetek podjetja deluje za vsakogar!

Kako registrirati podjetje, če nimate kvalificiranega digitalnega potrdila (SIGEN-CA), ali vam ta ne deluje? Je tudi potem postopek brezplačen?

Registracija podjetja preko spleta zahteva pravilno izpolnitev več spletnih obrazcev in podpis le-teh s kvalificiranim digitalnim potrdilom. Enostavnejša alternativa temu je fizičen obisk naše DATA točke SPOT Registracija, kjer za vas brezplačno izpolnimo obrazce in uredimo vse, kar je potrebno za registracijo podjetja.

Še več – postopek registracije je brezplačen in voden s strani našega izkušenega referenta – na štiri oči z vami ali skupaj z vašimi najbližjimi! Ne odlašajte – za termin na pokličite na telefonsko številko: 01 600 1530!

BRUTO NETO PLAČA

Kako registrirati podjetje, kadar niste lastnik objekta, kjer bo sedež podjetja?

Registracija podjetja (tako s.p. ali d.o.o.) za vpis v Poslovni register zahteva tudi t.i. »overjeno izjavo lastnika objekta«. To je potrebno predložiti, kadar ustanovitelji podjetja niso hkrati tudi lastniki nepremičnine – hiše, stanovanja ali bodočih poslovnih prostorov.

To lahko najpreprosteje uredite tako, da lastnika pripeljete s seboj na dogovorjen postopek za registracijo. Pri nas vam pripravimo izjavo in vam jo brezplačno tudi overimo!

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Kako registrirati večosebno družbo z omejeno odgovornostjo?

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Kadar d. o. o. ustanavlja več ustanoviteljev oz. lastnikov, je tudi tako registracijo podjetja mogoče urediti brezplačno pri nas. Notarji tako predstavljajo nepotreben strošek in pri ustanavljanju niso potrebni. Kako registrirati podjetje v tem primeru? Bodoči družbeniki se morate med seboj le dogovoriti za sočasen obisk naših prostorov za registracijo.

Potrebujete pomoč pri izdelavi poslovnega načrta?

Kako registrirati podjetje, kadar ste davčni dolžnik?

V kolikor ima ustanovitelj dolg do FURS-a ali pa kot lastnik podjetja ni oddajal zahtevanih poročil FURS-u, se ustanovitelj lahko znajde na seznamu nepredlagateljev novih vpisov v register podjetij.

Kako registirati podjetje v tem primeru? Rešitev je preprosta. S FURS-om se dogovorite o obstoječih dolgovih ali obveznostih in pri njih pridobite potrdilo, ki vam dovoljuje registracijo novega podjetja.

Ali ste morda že na takšnem seznamu, je zelo enostavno preveriti – preprosto pišite na DATA d.o.o. – data@data.si in ne pozabite vključiti kontaktnega telefona ter davčne številke ustanoviteljev!

REZERVACIJA TERMINA NA VEM TOČKI DATA

Kako registrirati podjetje, kadar se ne spoznate na registracijo?

Poskus registracije podjetja preko spleta navadno odpre več vprašanj kot odgovorov. Večino podjetnikov ne izvede vseh potrebnih postopkov za popolno registracijo, nekateri drugi pa ostanejo v dvomih glede tega, ali so postorili res vse, kar potrebujejo.

Pri postopku registracije na naši registracijski točki DATA d.o.o. vam referent lahko te dvome odpravi! Tudi sam postopek registracije je pri nas brezplačen.

Pravni nasvet

Kako registrirati podjetje, če še nimate računovodskega servisa?

Naše podjetje DATA d.o.o. ima že več kot 30 let izkušenj – tako nudenja računovodskih storitev, kot tudi svetovanj iz področja obdavčitev ali zakonodaje. Povprašajte po naši ponudbi!

Smo unikatna točka za registracijo podjetij, kjer vas lahko vodimo čez celoten začetek vaše podjetniške izkušnje!

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja