Go to Top

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih

Javni poziv delodajalcem za šolsko leto 2022/2023

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko oz. študijsko leto 2022/23 je objavil Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

Informativni izračun plače

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih – namen

S pozivom želijo zbrati ponudbo kadrovskih štipendij v Republiki Sloveniji z namenom informiranja učencev, dijakov in študentov o vseh razpoložljivih kadrovskih štipendijah pred izbiro izobraževanja. S tem želijo nuditi podporo njihovemu odločanju za izobraževanje glede na potrebe na trgu dela. Namen poziva je tudi, da se delodajalcem ponudi enotno oddajanje potreb po kadrovskih štipendistih ter promocijo potreb med učenci, dijaki in študenti. V kolikor tudi vi razmišljate o ustanovitvi podjetja, to lahko storite pri nas! Po pomoč se lahko obrnete tudi na naše podjetniške svetovalce. Lahko pokličete na telefonsko številko 01/6001-530 ali nam pišete na elektronski naslov data@data.si.

Ustanovite svoj s.p.!

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih – kdo se lahko prijavi?

V skladu s 112. členom Zakon o štipendiranju so prijavo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko oz. študijsko leto dolžni vsi delodajalci, ki želijo dijakom oz. študentom v šolskem letu 2022/23 podeliti kadrovsko štipendijo.

Imate tudi vi idejo, s katero bi radi zaslužili? Udeležite se našega seminarja!podjetniško svetovanjeUstanovite d.o.o.!

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih – kako se oddajo potrebe?

Potrebe po kadrovskih štipendistih delodajalci ali njihovi pooblaščeni predstavniki oddajo preko spletne strani Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije. Natančnejša navodila, kako se odda potreba so na tej povezavi.

V kolikor potrebujete odličen računovodski servis lahko postanete naša stranka!

Delodajalci, ki nameravajo sofinanciranje kadrovskih štipendij uveljavljati pri regionalnih razvojnih agencijah, lahko to storijo na spletnem obrazcu posamezne agencije. V takih primerih bo potrebe v imenu delodajalcev skladu sporočila regionalna razvojna agencija. Delodajalci morajo potrebe oddati sami pri skladu ali preko razvojne agencije, ne pa na oba načina.

Informativni izračun za študentsko delo

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih – do kdaj?

Prijavo potreb je potrebno oddati do vključno 31. januarja 2022. Po tem datumu bo sklad o prijavljenih potrebah po kadrovskih štipendistih obveščal ciljne skupine. Dodatne informacije lahko preberete na spletni strani sklada.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja