Go to Top

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva: imamo finaliste!

Znana sta slovenska finalista, ki se bosta skupaj s 27 finalisti iz evropskih držav potegovala za to, da evropska nagrada za spodbujanje podjetništva pride v njihove roke. Gre za dva projekta, in sicer za primorski Projekt POPRI ter kamniški KIKštarter. Evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva je razpisala agencija Spirit.

O tekmovanjih, nagradah in razpisih za sredstva, ki zadevajo spodbujanje podjetništva in mlade, da vstopijo vanj, na DATI redno poročamo. Prijavo na različne razpise za nepovratna sredstva za podjetnike in podjetja lahko uredite tudi na DATI, vsekakor pa ne moremo mimo dejstva, da bo vaša prijava dosegala bistveno večje učinke, če boste nanjo dobro prijavljeni in če boste imeli dober poslovni načrt.

Več nagrad – med njimi tudi evropsko nagrado za podjetništvo v letu 2010 v kategoriji za izboljšanje poslovnega okolja – smo prejeli tudi v podjetju DATA. Smo tudi nosilci Evropske podjetniške nagrade EBA – prvič smo jo prejeli leta 2011 in postali nacionalni predstavnik, drugič pa leta 2013/2014 ko smo postali nacionalni zmagovalec.

izobraževanje

Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah

Če poslovnega načrta še nimate, ga lahko pod DATINIM mentorstvom naredite že v štirih urah! Pomagamo vam na poti do uspeha!

Več informacij

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva in 27 finalistov

Oba finalista sta tako vključena v tekmovanje za evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva, kjer se bosta potegovala za zmago v svoji kategoriji in za veliko nagrado žirije. Razglasitev nagrajencev bo od 23. do 25. novembra na Slovaškem, med finalisti pa je 27 udeleženih projektov držav EU ter Islandije, Norveške, Srbije in Turčije.

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništvaPOPRI je tekmovanje za izbor najboljše podjetniške ideje mladih, ki temelji na razvoju ideje do izdelka oziroma storitve ter izdelavi in predstavitvi poslovnega modela. O njih smo že pisali tukaj. Zmagali so v kategoriji naložbe v podjetniška znanja.

Prijava na izobraževanje

To je le ena izmed šestih kategorij, v katerih prijavitelji lahko sodelujejo. Druge kategorije so spodbujanje podjetniške miselnosti predvsem pri mladih in ženskah, pobude za naložbe v podjetniška znanja, projekti za izboljšanje poslovnega okolja predvsem za majhna in srednja podjetja, projekti, ki spodbujajo internacionalizacijo poslovanja, razvoj okolju prijaznih trgov in učinkovito gospodarjenje z viri ter odgovorno in odprto podjetništvo med prikrajšanimi skupinami (nezaposleni, legalni migranti, invalidi ali pripadniki etničnih manjšin).

Tudi o tem, da je bila letos že desetič razpisana Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva, smo že pisali. Zanjo se lahko s podjetniškimi projekti ali podjetniškimi praksami potegujejo tako kraji, mesta, regije in skupnosti kot javno-zasebno partnerstva med javnimi organi in podjetniki, izobraževalnimi programi, podjetji in poslovnimi organizacijam.

Prijava na izobraževanje

Znana sta slovenska finalista, ki se bosta skupaj s 27 finalisti potegovala za to, da evropska nagrada za spodbujanje podjetništva pride v njihove roke.

Klikni in deli

Za lažjo pripravo projektne dokumentacije vam v podjetju DATA d.o.o. nudimo pomoč pri pripravi poslovnega in finančnega načrta, obenem vam pa svetujemo tudi pri izpolnjevanju celotne projektne dokumentacije. Vsi zainteresirani lahko pridobite več informacij na telefonski številki 01 2927 684 ali preko elektronske pošte razpisi@data.si.

Točka VEM kljub počitnicam deluje nemoteno – s. p. ali d. o. o. lahko tudi poleti odprete hitro, enostavno in brezplačno.

Vir: STAKrog

Prijava na izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja