Go to Top

Digitalni PoštAR – pošljite pošto hitreje, ceneje in zanesljivo

Pošta Slovenije predstavlja novo storitev, ki vam omogoča pošiljanje in prejemanje elektronske pošte, ki lahko vključuje tudi dokazovanje, da je pošiljatelj poslal, prejemnik pa prevzel pošto. Storitev PoštAR omogoča tudi nabor dodatnih storitev, s katerimi bo vaša izkušnja pošiljanja še enostavnejša in uporabnejša.

Pošiljanje in prejemanje pošte še nikoli ni bilo tako enostavno. ePismo lahko pošljete iz kateregakoli odjemalca elektronske pošte kot sta na primer MS Outlook in Gmail in za to ne potrebujete niti kvalificiranega potrdila. Za pošiljanje boste potrebovali elektronsko znamko, ki jo pridobite na spletnem portalu www.postar.eu.

Oglejte si predstavitveni video!

Poštar

Kako deluje?

Gre za rešitev odprtega sistema elektronskega vročanja, ki je odprta za prejemanje in pošiljanje preko vseh najrazličnejših že obstoječih, poznanih in razširjenih e-poštnih sistemov (npr. MS Outlook, Hotmail, Gmail, Thunderbird itd.). Rešitev predstavlja e-substitut nekaterim aktualnim storitvam fizičnega prenosa (predvsem gre za storitve, kot so standardno in navadno pismo, priporočeno pismo, pisma po posebni zakonodaji – ZUP ipd.). Slednje že vrsto let naravno upada zaradi porasta rabe elektronskih rešitev (predvsem e-pošte in sporočil SMS), zato je uvedba rešitve PoštAR odgovor tako na tovrstne trende, kot tudi na pojav raznih drugih konkurenčnih rešitev na trgu, v primerjavi s katerimi se uporabniku zagotavlja še večjo uporabnost oz. dodano vrednost. Gre predvsem za dodatne storitve, kot so npr. ponovno pošiljanje v primeru neprevzema, prevzem z geslom SMS namesto s kvalificiranim digitalnim potrdilom, prevzem brez podpisa, zakasnitev vročitve in podobno.

Storitev PoštAR lahko preizkusite brezplačno.

Obiščite www.postar.eu in pridobite unikatno kodo za 15 dnevni brezplačni preizkus.

Klikni in deli

Ekonomičen in na voljo 24/7!

Prejemanje ePisem za naslovnike ni plačljivo. Storitev pošiljanja ePisma je namreč že plačal pošiljatelj. Pri uporabi Digitalnega PoštARja se prav tako izognete stroškom tiskanja ter nakupu kuvert in papirja. Poštnina za elektronsko vročitev je nižja, zmanjšajo pa se logistični stroški s pripravo in potrjevanjem odhodnih pošiljk. Koliko natanko boste prihranili lahko izračunate s pomočjo kalkulatorja prihrankov. Storitev omogoča tudi arhiviranje pošte. ePisma lahko shranite in hranite uporabniki sami, ali pa si hrambo zagotovite preko PoštARjeve storitve v eArhivu.

2016 Posta Postar STICKER Preizkus 1Celovita storitev je skladna s slovensko zakonodajo, elektronsko podpisani dokumenti sistema PoštAR pa imajo enako veljavnost in dokazno vrednost kot papirni dokumenti. Vsi elektronski dokumenti, ki jih izdaja sistem PoštAR, so elektronsko podpisani s KDP v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu (ZEPEP).

Brez čakanja na pošti! Storitev PoštAR je dostopna 24/7, vsak dan v tednu!

Besedilo je oglasno sporočilo. 

Kategorije Zanimivosti

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja