Go to Top

Delovni časi in poslovanje uradov 24. in 31. decembra

Delovni časi uradov v obdobju praznikov bodo tako kot vsako leto nekoliko krajši. Če boste ravno na te dni imeli neodložljive obveznosti, si potemtakem v nadaljevanju članka preberite, kakšni bodo delovni časi uradov 24. in 31. decembra, da boste pravočasno uredili obveznosti.

Informativni izračun plače

V podjetju DATA, d.o.o. redno spremljamo aktualno dogajanje tako v Sloveniji kot v tujini. Med našimi brezplačnimi novicami boste našli vse informacije, ki vam bodo v pomoč na vaši podjetniški poti. Da boste na tekočem z aktualnim dogajanjem, se lahko prijavite na naše e-novice povsem brezplačno. Če pa se pri svojem poslovanju z kakšnimi zagatami, se lahko obrnete na našo pravno službo. Z izkušenimi pravnicami lahko stopite v kontakt preko elektronskega naslova data@data.si.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Delovni časi uradov pred prazniki

Uredba o upravnem poslovanju v 31. členu (poslovni čas in uradne ure pred dela prostima dnevoma) določa, da, če so na dneva 24. in 31. december pri organu uradne ure, se delovni časi in uradne ure začnejo ob 8.00 in končajo ob 13.00.

Potrebujete pravni nasvet? Pošljite povpraševanje!

Anja Gašperlin, univ. dipl. prav., DataAnja Gašperlin, univ. dipl. prav., Data

Spremenjeni delovni časi bodo morda vplivali na razreševanje vaših vlog ali zagat. Naj vas opomnimo, da je konec decembra tudi čas za oddajo številnih vlog za pomoč iz naslova interventnih zakonov, zato vam predlagamo, da obveznosti pravočasno uredite.

Pravni nasvet

Delovni časi bank v predprazničnem času

V predprazničnem obdobju bodo tudi delovni časi bank nekoliko spremenjeni. Če morate pred prazniki še na banko, to opravite pravočasno. V času pred božičnimi in novoletnimi prazniki bodo veljali enotni delovni časi vseh poslovalnic bank in hranilnic, članic Združenja bank Slovenije.

Poslovalnice bodo v četrtek, 24. decembra, in v četrtek, 31. decembra 2020, odprte do 12. ure.

Delovni časi DATE 24. in 31. decembra

Tudi v podjetju DATA, d.o.o., kjer nudimo celostno podporo podjetjem in smo zanesljiv partner vsem podjetnikom že 28  let, bodo skrajšani delovni časi. Oba predpraznična četrtka (24. in 31. decembra) bo naše podjetje odprto med 8.00 in 13.00.

Če razmišljate o samostojni podjetniški poti ali ustanavljanju družbe z omejeno odgovornostjo že pred novim letom, vas naprošamo, da se pravočasno organizirate in stopite v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali uresničiti vašo podjetniško idejo. Enako velja tudi za podjetnike, ki imate kakršnakoli vprašanja ali zagate na različnih področjih svojega poslovanja.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja