Go to Top

Datino podjetniško svetovanje – naj se vaša poslovna ideja uresniči!

Datino podjetniško svetovanje – če začenjate podjetniško pot, se obrnite na nas!

Datino podjetniško svetovanje vam je na voljo pred in med ustanovitvijo podjetja ter tudi po ustanovitvi. Če želite uresničiti vaše poslovne ideje, se obrnite na naše podjetniške svetovalce. Lahko nas pokličete na 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si. Pomagali vam bomo pri odgovorih na vsa vaša morebitna vprašanja, ki se porajajo pred začetkom samostojne poti.

Informativni izračun plače

Dodatna posebnost je tudi zaradi novega Zakona o internetnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov iz avgusta 2023 (ZIUOPZP), kjer je posebna nižja stopnja DDV, 5% predpisana za dobavo tipiziranih gasilskih vozil, posebne zaščitne in reševalne opreme ter orodij za opravljanje nalog gasilstva, običajno namenjenih za uporabo pri intervencijah, ki se dobavljajo javnim gasilskim službam ali prostovoljnim gasilskim enotam v gasilskih društvih. Določila veljajo od 02.09.2023 dalje.

Kako ustanoviti d.o.o.?

Datino podjetniško svetovanje – pred ustanovitvijo podjetja

Naši svetovalci vam pomagajo pri uresničitvi vaših poslovnih idej. Pred ustanovitvijo podjetja vam z veseljem svetujemo, katere oblika podjetja je najbolj primerna za vas. Se vam bolj izplača odpreti s.p. ali d.o.o.? Mogoče razmišljate o popoldanskem s.p.? Prav tako vam lahko predstavimo pogoje za opravljanje dejavnosti.

Dnevnice 2023

Datino podjetniško svetovanje – podjetje lahko brezplačno ustanovite pri nas

Ali ste vedeli, da lahko podjetje ustanovite tudi pri nas? Na naši DATA točki je postopek ustanovitve podjetja brezplačen. Pri postopku vam naši referenti z dolgoletnimi izkušnjami pomagajo izpolniti vso dokumentacijo ter vam svetujejo pri izbiri ustrezne dejavnosti.  Za odprtje podjetja na naši DATA točki potrebujete zgolj osebni dokument, davčno številko ter overjeno soglasje lastnika stanovanja oz. hiše, kjer boste imeli poslovni naslov. To velja zgolj v primeru, če vi niste lastnik stanovanja oz. hiše.

Popoldanski s.p. lahko odprete ob redni zaposlitvi!

podjetniško svetovanje

Potrebujete računovodski servis?

Datino podjetniško svetovanje – med ustanovitvijo in po ustanovitvi podjetja

Naši svetovalci so vam na voljo tudi med ustanovitvijo in po ustanovitvi podjetja. V našem podjetju imamo tako pravne, davčne in računovodske svetovalce z večletnimi izkušnjami. Ti vam bodo vedno znali svetovati, ne glede na to, pred kakšnimi izzivi ste se znašli. Za kakršnakoli vprašanja smo vam na voljo na  01/600-1530 ali na elektronskem naslovu data@data.si.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na naše e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja