Go to Top

Datino podjetniško svetovanje – naj se vaša poslovna ideja uresniči!

Datino podjetniško svetovanje – če začenjate podjetniško pot, se obrnite na nas!

Datino podjetniško svetovanje vam je na voljo pred in med ustanovitvijo podjetja ter po ustanovitvi. Če želite uresničiti vaše poslovne ideje, se obrnite na naše podjetniške svetovalce. Lahko nas pokličete na 01/6001-530 in se dogovorite za termin z našimi podjetniškimi svetovalci, ki imajo dolgoletne izkušnje.

Informativno si izračunajte plačo!

Datino podjetniško svetovanje – pred ustanovitvijo podjetja

Naši svetovalci vam pomagajo pri uresničitvi vaših poslovnih idej. Pred ustanovitvijo podjetja vam z veseljem svetujemo, katere oblika podjetja je najbolj primerna za vas. Se vam bolj izplača odpreti s.p. ali d.o.o.? Mogoče razmišljate o popoldanskem s.p.? Prav tako vam lahko predstavimo pogoje za opravljanje dejavnosti. Priporočamo tudi udeležbo na našem brezplačnem izobraževanju Skupinsko svetovanje pred ustanovitvijo podjetja.

Želite ustanoviti d.o.o.? Preverite, kako!

Datino podjetniško svetovanje – podjetje lahko brezplačno ustanovite pri nas

Ali ste vedeli, da lahko podjetje ustanovite tudi pri nas? Na naši DATA točki je postopek ustanovitve podjetja brezplačen. Pri postopku vam naši referenti z dolgoletnimi izkušnjami pomagajo izpolniti vso dokumentacijo ter vam svetujejo pri izbiri ustrezne dejavnosti. Pomagajo vam lahko pri vseh obrazcih, ki jih potrebujete (na primer za Furs, Ajpes …) Za odprtje podjetja na naši DATA točki potrebujete zgolj osebni dokument, davčno številko ter overjeno soglasje lastnika stanovanja oz. hiše, kjer boste imeli poslovni naslov. To velja zgolj v primeru, če vi niste lastnik stanovanja oz. hiše. Če imate še dodatna vprašanja glede ustanovitve podjetja, se obrnite na naše podjetniške svetovalce.

Udeležite se skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja!podjetniško svetovanjePotrebujete računovodski servis? Naši računovodje so vam na voljo!

Datino podjetniško svetovanje – med ustanovitvijo in po ustanovitvi podjetja

Naši svetovalci so vam na voljo tudi med ustanovitvijo in po ustanovitvi podjetja. V našem podjetju imamo tako pravne, davčne in računovodske svetovalce z večletnimi izkušnjami. Ti vam bodo vedno znali svetovati, ne glede na to pred kakšnimi izzivi ste se znašli. Za kakršnakoli vprašanja so vam na voljo na telefonski številki 01/6001-530.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na naše e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja