Go to Top

Brezplačno svetovanje za potrošnike

Brezplačno svetovanje za potrošnike, ki bi potrebovali kakršen koli nasvet s področja varstva njihovih pravic! Kje, kako?

template_varstvo_pri_deluTržni inšpektorat RS (Tirs) za vse potrošnike ponuja brezplačno telefonsko številko 080/88-99, vsak dan od 9. do 10.30 ure, na kateri poteka brezplačno  svetovanje za potrošnike, ki ga izvaja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT).

Prijava na usposabljanje

Preden pokličete, se informirajte sami!

Brezplačno svetovanje potrošnikom po telefonu je namenjeno izključno potrošnikom – fizičnim osebam, ki sklepajo potrošniške pogodbe (podjetje – potrošnik) za nakup blaga ali opravljanje storitev zunaj njihove poklicne dejavnosti.

Preden pa jih pokličete, ker menite, da se vam je pri npr. nakupu zgodila krivica, naprošajo, da si vzamete čas in sami preverite vsebine, ki so jih pripravili njihovi svetovalci iz Sektorja za varstvo potrošnikov in konkurence.

brezplacno_svetovanje_potrosnikomS področja varstva podatkov in potrošnikov tudi na portalu Data.si večkrat objavljamo vsebine. Morda vas zanimajo tudi naslednje tematike:

V kolikor bi se o vaši konkretni zadevi želeli pogovoriti s pravnim strokovnjakom, vam svetujemo, da pokličete na 01 600 1530 ali pišete na data@data.si ter zahtevate ponudbo.

Prijava na usposabljanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja