Go to Top

Slovensko poslovno okolje predstavljamo v Srbiji

Srbski poslovneži se vse pogosteje zanimajo za poslovanje v Sloveniji. Data nudi celovito pomoč pri registraciji podjetja v Sloveniji. Vabimo vas na srečanje podjetnikov v Beogradu, kjer bomo predstavili slovensko poslovno okolje.

V Beogradu bo namreč 29. in 30. novembra 2018 ponovno potekalo srečanje podjetnikov, ki jih zanimata slovensko poslovno okolje in poslovna migracija v Slovenijo. Tako kot lanskoletno tudi letošnje srečanje organizirajo Veleposlaništvo Republike Slovenije v Srbiji, Srbsko-slovenski poslovni klub in podjetje Data.

V podjetju Data smo specializirani za svetovanje in pomoč tujim podjetnikom pri poslovanju v Sloveniji. Veseli nas ponovna priložnost za sodelovanje na poslovnem srečanju v Beogradu. Namenjeno je predvsem podjetnikom, ki jih zanima poslovanje v Sloveniji.

Strokovnjaki bodo predstavili slovensko poslovno okolje

Naši podjetniški strokovnjaki bodo podjetnikom v Srbiji svetovali o registraciji podjetij v Sloveniji. Seznanili jih bodo tudi z načinom pridobivanja dovoljenj za delo in bivanje v Sloveniji. In sicer tako za državljane Srbije kot tudi drugih držav izven EU. Srbskim podjetnikom bodo predstavili tudi obdavčitev poslovanja v Sloveniji.

Udeležba na srečanju je brezplačna. Prijave sprejemamo:

– na elektronskem naslovu data@data.si in

– na telefonski številki (00386) (0)1 6001 542.

Data – dolgoletne izkušnje s podporo podjetnikom

Nudimo vam celovito pomoč pri registraciji podjetja v Sloveniji, saj na VEM točki Data lahko podjetje v Sloveniji ustanovijo tudi tuje fizične in pravne osebe. Poslujemo že več kot 25 let in imamo državno dovoljenje za registracijo podjetij.

Podjetnikom pri poslovanju pomagamo s pravnim, davčnim in računovodskim svetovanjem.

slovensko poslovno okolje in poslovna migracija

Lani veliko zanimanje podjetnikov

Lanskoletno poslovno srečanje je bilo uspešno izvedeno in dobro obiskano. To vsekakor potrjuje, da je zanimanje za poslovno sodelovanje med Srbijo in Slovenijo veliko. K temu so zagotovo pripomogle tudi obetavne gospodarske napovedi za poslovanje v Sloveniji.

Glede na podatke o gospodarski rasti je zdaj zagotovo pravi čas, da ustanovite podjetje v Sloveniji! Pri tem vam bomo v podjetju Data ustrezno svetovali in pomagali. Za začetek vas vabimo na brezplačno skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja.

Storitve za tujce

Naše storitve za tujce obsegajo:

  • Svetovanja glede obdavčitev, delovni zakonodaji, kadrovanju in podjetništvu.
  • Pridobivanje delovnih dovoljenj.
  • Računovodske storitve z več kot 25 letnimi izkušnjami.
  • Storitve virtualne pisarne (najem sedeža oz. poslovnega naslova).
  • Pomoč pri zaposlovanju kadrov.
  • Podporne storitve za tuje državljane (vse na enem mestu, pridobivanje slovenske davčne številke, prevajanje potrebne dokumentacije, oblike podjetja v Sloveniji, pridobitev delovnih dovoljenj za tujce, pomoč pri zaposlitvi delavcev …).
Obveznosti delodajalcev od A do Ž

Če boste v svojem podjetju, ki bo poslovalo v Sloveniji, zaposlili delavce, vam svetujemo udeležbo na prav tako brezplačnem predavanju o vseh obveznostih, ki jih slovenskim delodajalcem nalaga zakonodaja.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja