Go to Top

Prestavljen rok za Zmorem, ker znam, na voljo dodatnih 200 tisoč evrov

Danes je Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) na svoji spletni strani objavili spremembo javnega povabila za usposabljanje na delovnem mestu v okviru programa Zmorem, ker znam. Spremenjeno povabilo, ki so ga pripravili v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, podaljšuje rok za oddajo ponudb delodajalcev od danes, 2. septembra 2016 na 30. junij prihodnjega leta.

izobraževanje

Poznate vse oblike dela in zaslužka ter njihovo obdavčitev?

Katere vrste angažiranje novega delavca v vašem podjetju obstajajo? In kako so različne oblike dela obdavčene? Vse to in še več izveste na seminarju!

Več informacij

Spomnimo, Zmorem ker znam je program usposabljanja na delovnem mestu ter povračila upravičenih stroškov tega usposabljanja za brezposelne, ki ustrezajo določeni ciljni skupini.

Prijava na izobraževanje

Zmorem, ker znamNamenjeno je tistim, ki so uspešno zaključili že prvi sklop tega programa. Delodajalci, tako fizične osebe z dejavnostjo kot podjetja, lahko ponudbe za usposabljanje pošljejo najkasneje do 30. junija 2017 do 12. ure.

Na razpolago 200 tisoč evrov več

Povečala pa so se tudi sredstva za usposabljanje na delovnem mestu – odslej je na voljo skupaj 700.000 evrov, kar je 200.000 evrov več.

Podaljšan rok za oddajo ponudb delodajalcev javnega povabila Zmorem, ker znam na 30. junij 2017. 

Klikni in deli

Seznam usposabljanj oziroma priprav na potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK), ki so jih zaključili brezposelni v okviru prvega sklopa programa Zmorem, ker znam, bo objavljen na spletni strani ZRSZ.

O tem smo že pisali v Usposabljanje na delovnem mestu s povračilom stroškov

Prijava na izobraževanje

Vir: ZRSZ

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja