Go to Top

Potrebujete davčno, računovodsko, pravno ali podjetniško svetovanje? Data ima vse!

Veliko bodočih podjetnikov in drugih, ki imajo tekom svojega poslovanja ali spogledovanja s podjetništvom, lahko pa tudi kar tako, različna vprašanja, morda še ne ve, da v podjetju DATA poleg tega, da ponujamo pravno ali podjetniško svetovanje, ponujamo pa tudi kup drugih svetovanj.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Preden se lotite registracije podjetja, vabljeni na brezplačno izobraževanje z vsemi informacijami, ki jih bodoči podjetniki morate nujno vedeti!

Več informacij

Naši strokovnjaki za različna področja so vam na razpolago, da se pri njih naročite za individualno svetovanje, na katerem se bodo posvetili vašim le poslom in vprašanjem. Če ste v dilemi, katero obliko podjetja odpreti, kakšni so pogoji za opravljanje izbrane dejavnosti, če vas zanima, kako je z obračunom DDV in dohodnino, kako je z obračunom amortizacije, kako si izboljšati likvidnost, poznati zakonodajo gospodarskega in delovnega prava, kako se oglaševati na trgu ter kako poiskati prave razpise, nikar ne oklevajte!

Prijava na brezplačno izobraževanje

Potrebujete davčno, računovodsko, pravno ali podjetniško svetovanje? Data ima vse!

Klikni in deli

Prijava na brezplačno izobraževanje

POMEMBNO!

Če postanete naša stranka v računovodstvu vam pripada 30% popusta na poslovna svetovanja. Ta ponudba velja za nove stranke, ki bodo podpisale pogodbo za vodenje računovodskih storitev v računovodskem servisu DATA d. o. o., za najmanj eno leto (ponudba svetovanj velja eno leto od podpisa pogodbe).

Kontakt za svetovanja

  • Pokličite nas na tel.: 01 600 15 30
  • E-pošta: data@data.si
  • Za vsa svetovanja smo dosegljivi tudi preko Skype

Prijava na brezplačno izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja