Go to Top

Popravila gradbenih strojev – za izvajanje potrebujete dovoljenja

Popravila gradbenih strojev - za izvajanje potrebujete dovoljenja
Popravila gradbenih strojev - za izvajanje potrebujete dovoljenja

 

Gradbeni »bum« v zadnjem času je pripeljal pravo poplavo povpraševanj po različnih gradbenih delih in tudi takrat, ko gradnja gladko teče, je potrebno vedeti, kdo Vam lahko pomaga v primeru, ko se gradbeni stroj pokvari. Kako ustanoviti podjetje in opravljati popravila gradbenih strojev? To je pomembno tudi z vidika zavarovanj in garancije!

Informativni izračun plače

Pomagajte si pri poslovanju z izbiro primernega računovodskega servisa… kjer dobite več…

Pri podjetju Data d.o.o. že skoraj 30 let nudimo storitve, ki obsegajo in presegajo storitve, ki jih podjetnik pričakuje od svojega računovodje. Ponudimo vam lahko tako pravni oddelek kot tudi oddelek za davke in davčna svetovanja ter oddelek za pridobivanje delovnih dovoljenj, za primere zaposlovanja tujcev. Tako imate lahko celotno ponudbo storitev na enem samem mestu in celo v obliki ugodnih mesečnih paketov!

V kolikor vas zanima hitra registracija podjetja ali s.p. nas kontaktirajte ali pa si rezervirajte brezplačen termin.

Opravljanje dejavnost popravil gradbenih strojev zahteva registracijo podjetja

 

Vas zanimajo popravila gradbenih strojev? Registrirajte podjetje! Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Opravljanje dejavnosti, kot so tudi popravila gradbenih strojev, zahteva, da registrirate primerno pravno-organizacijsko obliko. Katero obliko izbrati Vam lahko pomaga določiti naš računovodja ali pa tudi naš referent na naši brezplačni VEM točki.

 

Registracija podjetja je pri nas brezplačna, pa naj gre za status samostojnega podjetnika (s.p.) ali pa družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.). Tudi postopek je hiter in enostaven - ter voden s strani strokovnega in izkušenega referenta.

Za primer opravljanje dejavnosti kot so popravila gradbenih strojev, boste morali registrirati dejavnost: »Popravilo strojev in naprav« (SKD 33.120) in glede te ali morebitnih drugih- dopolnilnih dejavnosti pri podjetju, lahko povprašate referenta ob registraciji in spoznajte pogoje za njihovo opravljanje. Doregistracija dejavnosti za podjetje je enostavna in hitra.

Pravni nasvet

Popravila gradbenih strojev kot obrtna dejavnost zahtevajo pridobitev obrtnega dovoljenja

Za opravljanje dejavnosti popravil gradbenih strojev je pred opravljanjem dejavnosti potrebno pridobiti obrtno dovoljenje. Obrtno dovoljenje se sicer pridobi na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, kjer se tudi vpišete v Obrtni register.

Za pridobitev obrtnega dovoljenja za popravila gradbenih strojev, je potrebno imeti tudi najmanj srednjo poklicno izobrazbo ustrezne smeri.

Pravna podlaga:

  • Obrtni zakon (ObrZ)
  • Uredba o obrtnih dejavnostih

DATA d.o.o.SPOT

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 
 

 

 
 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja