Go to Top

Podjetnik, vabljen na brezplačna izobraževanja!

Podjetnik ravna modro, če se na začetku svoje poslovne poti oboroži z novimi znanji. Ker pa mora tudi skrbno paziti na stroške, so zelo dobrodošle brezplačne informacije.

Marsikateri podjetnik, ki je naša stranka, pravi, da prave informacije prihranijo veliko napačnih poslovnih odločitev. Zato zaupajte našim izkušenim svetovalcem. Na naši VEM točki lahko hitro, enostavno in brezplačno ustanovite podjetje. S svetovalcem boste pred dokončno odločitvijo še enkrat predebatirali, ali je za vas bolj smiselno odpreti s. p. ali d.o.o.

podjetnikPodjetnik z zadostno količino znanja in pravih informacij o podjetništvu se lahko izogne morebitnim napakam. Predstavili smo vam že brezplačna izobraževanja, ki smo jih za podjetnike pripravili za obdobje pred registracijo podjetja. A po registraciji podjetja se začne najbolj tvegan del podjetniške poti. Svetujemo vam, naj se zbiranje informacij takrat ne ustavi.

Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj?

Nihče izmed podjetnikov si ne želi po nepotrebnem polniti državnega proračuna s kaznimi, ki bi mu jih ob obisku podjetja izrekli inšpektorji. Zato smo za vas pripravili brezplačen seminar Podjetnik sem – kaj pa zdaj? Izvedeli boste, kdo mora opraviti postopke, ki zadevajo področje varstva in zdravja pri delu, na kakšen način lahko vodite poslovne knjige in kaj so elementi delovnega razmerja. Pogledali bomo tudi, kako izdajati račune. Skozi pasti podjetništva vas bo vodila izkušena podjetniška svetovalka Bogdana Rejc, ki že vrsto let vsak dan pomaga pri registraciji podjetij, spremembah podatkov in številnih drugih nujnih opravilih podjetnikov.

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov - GDPR

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) se sicer uporablja že od 25. maja. A v pogovorih s strankami ugotavljamo, da niso vsa podjetja uskladila svojega poslovanja z novo uredbo. Zato so naši pravniki pripravili brezplačno predstavitev Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Predavateljica Anja Gašperlin je pravnica za delovno in gospodarsko pravo ter pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov. Podrobno pozna področje ustreznega in z zakonodajo skladnega varstva osebnih podatkov. Zaradi vsakodnevnega stika s podjetji pozna njihove zadrege in težave pri usklajevanju poslovanja z novo uredbo.

Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Ali veste kakšne so vaše nove obveznosti? Znate izstaviti račun?

Podjetnik, ki je stranka našega računovodstva, se lahko brezplačno udeleži tudi izobraževanja Abeceda poslovanja. Abeceda poslovanja je seminar za sveže podjetnike brez izkušenj z vodenjem poslov. Pri nas na enem mestu izveste, kar morate vedeti od prvega dne poslovanja. Ni dovolj, da se spoznate na svojo dejavnost. Poznati morate namreč še kup drugih podrobnosti. Nekatere morate poznati zato, da zadostite zakonodajnim zahtevam, nekatere pa zato, da bo poslovanje vašega novega podjetja dolgoročno čim bolj uspešno. Predavateljica Marina Arh skrbi za računovodstva samostojnih podjetnikov, strankam svetuje in nudi podporo od registracije dalje.

Dober računovodja je namreč izrednega pomena za lepo prihodnost mladega podjetja. V računovodskem servisu Data storitve knjigovodstva in računovodstva podpira več kot 40 izkušenih strokovnjakov. Na naše svetovalce se lahko zanesete tudi, ko potrebujete pravni ali davčni nasvet.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja