Go to Top

Kje odpreti popoldanski s.p. in kdo vam lahko pomaga pri postopku?

Kje odpreti popoldanski s.p.? V okviru podjetja DATA že vrsto let deluje DATA točka, kjer izkušeni referenti pomagajo posameznikom pri pripravi dokumentacije za vpis v register podjetnikov. Vse kar morate storiti za ustanovitev popoldanskega s.p. je, da se predhodno naročite na termin – pokličite telefonsko številko 01/600-1530 ali pa pišite na data@data.si. Na voljo imate tudi spletni obrazec.

Postopek ustanovitve podjetja

Kje odpreti popoldanski s.p. in kakšne dokumente potrebujete za postopek?

Potem, ko ste se dogovorili za termin, osebno pridete na postopek in s seboj prinesete:

  • svoj osebni dokument;
  • svojo davčno številko (ne potrebujete dokumenta, le da veste svojo davčno številko);
  • Overjeno izjavo lastnika objekta za poslovni naslov podjetja, če boste naslov s.p. določili na lokaciji, katere niste lastnik ali vsaj solastnik. Če ste lastnik (solastnik) stanovanja ali hiše, kjer bo naslov popoldanskega s.p., izjave ne potrebujete. V tem primeru referentu le poveste, da ste lastnik objekta, kjer bo poslovni naslov vašega popoldanskega s.p..

Izračunajte si vašo plačo!

Prispevki za s.p. 2023

Kako vam bo pomagal referent DATA točke, če se odločate, kje odpreti popoldanski s.p.?

Referent bo za vas bo vodil skozi celoten postopek registracije. Pripravil bo kompletno dokumentacijo za:

  • vpis v poslovni register AJPES;
  • prijavo davčnih podatkov za FURS;
  •  prijavo v zavarovanje za popoldanski s.p., M12 obrazec.

Vse tri dokumente boste  pregledali in podpisali. Referent vas bo obvestil, da boste sklep o vpisu v poslovni register AJPES prejeli v nekaj dneh po datumu, ki ste ga na postopku registracije določili za datum vpisa v poslovni register. S tem dokumentom, ki vam ga bo poslal AJPES, boste nato odpirali poslovni račun na izbrani banki. Po odprtju TRR računa na banki boste lahko pričeli s poslovanjem svojega popoldanskega s.p.

Boste normiranec? Tu je vse, kar morate vedeti!

Kje odpreti popoldanski s.p. in kje najti dobrega računovodjo za pomoč pri poslovanju?

Vsako podjetje potrebuje dobrega računovodjo. Zato vam lahko predlagamo sodelovanje z računovodskim servisom za s.p., ki deluje v podjetju DATA. Naši izkušeni računovodje s svojim znanjem in izkušnjami že vrsto let pomagajo samostojnim podjetnikom pri poslovanju.

Če vas ob klicu za termin registracije popoldanskega s.p. sogovornik na drugi strani telefona vpraša, če potrebujete računovodjo za svoj popoldanski s.p., nikar ne oklevajte. Ob obisku DATA točke se dogovorite še za sestanek in podpis računovodske pogodbe in si zagotovite strokovnjaka za pomoč pri finančnem delu poslovanja popoldanskega s.p..

Da boste lažje stopili na lastno podjetniško pot, so vam na voljo tudi svetovalci podjetja DATA. Za ponudbo za svetovanje pokličite 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si.

Ostanite na tekočem: prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja