Go to Top

Kako registrirati d.o.o. – najlažje in najhitreje na DATA točki

Kako registrirati d.o.o.? Z vsemi informacijami vas opremijo naši podjetniški svetovalci tekom samega postopka registracije. Če pa potrebujete več informacij vam nudimo tudi individualna podjetniška svetovanja, kjer dobite odgovore na vaša specifična vprašanja. Za termin ustanovitve d.o.o. nas kontaktirajte preko telefona 01 600 15 30 ali nam pišete na data@data.si. Termin za registracijo d.o.o. ali s.p. lahko rezervirate tudi preko spletnega obrazca.

Ustanovitev podjetja

Kako registrirati d.o.o. – ustanovni kapital v evrih?

Če ste se odločili in za ustanovni kapital pripravili vsaj 7.500,00 evrov, dileme kako registrirati d.o.o. ni več. Postopek opravite na DATA točki, potem, ko ste si rezervirali termin bodisi s telefonskim klicem na 01 6001 530 ali ste nam pisali zanj na data@data.si. Na dogovorjeni dan pridete osebno na postopek. S seboj prinesete veljavni osebni dokument in po potrebi overjeno izjavo lastnika objekta za d.o.o. Potrebne dokumente za ustanovitev d.o.o. boste skupaj s svetovalcem pripravili v 30 minutah.

Izračun plače 

Ustanovitev podjetja

Normiranec sp – kaj morate vedeti?

Kako registrirati d.o.o. – ustanovni kapital osnovna sredstva?

V takem primeru boste morali postopek registracije opraviti, proti plačilu seveda, pri notarju. Kadar podjetnik za osnovni kapital nameni osnovna sredstva (premičnine, nepremičnine, stroje…) in ne kapital v denarju, potem mora biti dokumentacija za ustanovitev d.o.o. pripravljena pri notarju v obliki notarskega zapisa in na na DATA točki.

Kilometrina 2024

Kako registrirati d.o.o. – zakonca želita biti družbenika v svojem d.o.o.?

Tudi v takem primeru bosta morala bodoča družbenika postopek registracije opraviti pri notarju. Zakaj? Zato, ker 47. člen Zakona o notariatu (ZN) določa, da mora biti družbena pogodba med zakoncema sklenjena v obliki notarskega zapisa.

Ste tik pred tem, da se odpravite na postopek registracije d.o.o.? Imate pred postopkom še nekaj neodgovorjenih vprašanj? Dilemo, kako registrirati d.o.o. vam lahko pomagamo razrešiti svetovalci podjetja DATA. Za ponudbo za svetovanje nas pokličite na 01 6001 530 ali nam pišite na data@data.si.

Prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja