Go to Top

Kako registrirati d.o.o. – najlažje in najhitreje na DATA točki

Kako registrirati d.o.o. nas sprašujete družbeniki, ki se po informacije o postopku registracije d.o.o. odpravite na naš brezplačni seminar z naslovom Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

Vse kar vas zanima o registraciji podjetja

Na seminarju lahko izveste vse o postopku registracije d.o.o. na DATA točki, o načinu obdavčitve d.o.o., o načinu vodenja poslovnih knjig, o spremembah podatkov d.o.o. po registraciji in še in še. Po seminarju se opremljeni z informacijami lahko dogovorite za termin ustanovitve d.o.o. na DATA točki ali pa nam za termin pišete na data@data.si. Termin za registracijo d.o.o. ali s.p. lahko rezervirate tudi preko spletnega obrazca.

Registrirajte podjetje pri nas!

Kako registrirati d.o.o., če ste za kapital pripravili evre?

Če ste se odločili in za ustanovni kapital pripravili vsaj 7.500,00 evrov, dileme kako registrirati d.o.o. ni več. Postopek opravite na DATA točki, potem, ko ste si rezervirali termin bodisi s telefonskim klicem na 01 6001 530 ali ste nam pisali zanj na data@data.si. Na dogovorjeni dan pridete osebno na postopek. S seboj prinesete veljavni osebni dokument in po potrebi overjeno izjavo lastnika objekta za d.o.o. Vse ostale podatke, o katerih ste se pred tem informirali na seminarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja ali pa ste se naročili na individualni posvet pred registracijo d.o.o. pri naših podjetniških svetovalcih, boste referentu DATA točke, stresli iz rokava. Potrebne dokumente za ustanovitev d.o.o. boste skupaj z referentom pripravili v 30 minutah.

Informativni izračun plače 

podjetniško svetovanje

Želite več informacij o popoldanskem s.p.?

Kako registrirati d.o.o., če za ustanovni kapital namenite osnovna sredstva?

V takem primeru boste morali postopek registracije opraviti, proti plačilu seveda, pri notarju. Kadar podjetnik za osnovni kapital nameni osnovna sredstva (premičnine, nepremičnine, stroje…) in ne kapital v denarju, potem mora biti dokumentacija za ustanovitev d.o.o. pripravljena pri notarju v obliki notarskega zapisa in na na DATA točki.

Preberite vse o minimalni plači 2023

Kako registrirati d.o.o., če želita zakonca postati družbenika v svojem d.o.o.?

Tudi v takem primeru bosta morala bodoča družbenika postopek registracije opraviti pri notarju. Zakaj? Zato, ker 47. člen Zakona o notariatu (ZN) določa, da mora biti družbena pogodba med zakoncema sklenjena v obliki notarskega zapisa.

Ste tik pred tem, da se odpravite na postopek registracije d.o.o. in imate pred postopkom še nekaj neodgovorjenih vprašanj? Dilemo, kako registrirati d.o.o. vam lahko pomagamo razrešiti svetovalci podjetja DATA. Za ponudbo za svetovanje nas pokličite na 01 6001 530 ali nam pišite na data@data.si.

Kakšen znesek kilometrine vam pripada v letu 2023?

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja