Go to Top

Izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo – ne čakajte in se prijavite!

Izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo bomo na Dati brezplačno izvedli 14.10.2021. Lahko se prijavite tudi že na naslednji termin, ki bo 28.10.2021.

Informativni izračun plače

Izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo – komu je namenjeno?

Seminar Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo je v prvi vrsti namenjeno vsem potencialnim podjetnikom. Imate poslovno idejo in ne veste, če je dovolj kakovostna za preživetje na podjetniškem trgu? Udeležite se seminarja in dobili boste odgovor tudi na to. Izobraževanje je namenjeno tudi vsem, ki imate hobi in bi ga mogoče hoteli razviti v posel. Prav tako pa boste na seminarju ogromno izvedeli tudi tisti, ki ste v različnih fazah odločanja o vstopu v podjetništvu.

Odprite popoldanski s.p.

Izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo – vsebina

Na seminarju boste dobili odgovore na številna vprašanja. Med drugim boste izvedeli, kje boste sploh našli poslovno idejo, ki se bo transformirala v poslovno priložnost ter prinesla dobiček. Kako in kje sploh preveriti idejo? Kako sploh uspešno začeti? Poskusili vam bomo odgovoriti na vprašanji, kakšne so možnosti za najcenejši vstop na trg in kako za svoje ideje uporabiti socialna omrežja. Prav tako bomo na seminarju pregledali pomembnost spletnih strani, vizitk in spletne trgovine za podjetnike. Bodoči podjetniki ne odlašajte, preverite termine in se prijavite tukaj.

Prijavite se na skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja!

Izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo – predavateljica

Izobraževanje izvaja Bogdana Rejc, uni. dipl. soc. Je podjetniška svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami. Vsakodnevno pomaga (bodočim) podjetnikom čez postopke registracije podjetij, pri spremembah podatkov ter drugih nujnih opravilih.

podjetniško svetovanje

Izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo – PCT pogoj

Izobraževanje bo potekalo v naših prostorih na Dunajski 136, in sicer v sodobno opremljeni predavalnici. V skladu z odlokom vlade Republike Slovenije je pogoj za udeležbo na izobraževanju veljavno PCT potrdilo. Brez izpolnjevanja pogoja PCT vstop v stavbo ne bo možen. V stavbi je ves čas obvezna tudi uporabe zaščitne maske ter ohranjanje varnostne razdalje.

Želim se prijaviti na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja