Go to Top

Izobraževanje Prednosti in slabosti samozaposlitve

Izobraževanje Prednosti in slabosti samozaposlitve – prijavite se in se ga udeležite!

Izobraževanje Prednosti in slabosti samozaposlitve bomo na Dati izvajali brezplačno v torek, 12.10.2021, naslednji termin pa bo 9.11.2021.

Informativni izračun plače

Izobraževanje Prednosti in slabosti samozaposlitve – za koga?

Izobraževanje je namenjeno vsem potencialnim podjetnikom. Prav tako pa ta seminar pride prav tudi zaposlenim in brezposelnim osebam, ki se odločajo med zaposlitvijo in samozaposlitvijo. Če ste ambiciozni in želite poleg redna opravljati tudi honorarno delo je to izobraževanje prav za vas. Namenjeno pa je tudi odgovornim osebam in direktorjem v podjetjih, ki zaposlujejo honorarne delavce.

pravno svetovanje

Izobraževanje Prednosti in slabosti samozaposlitve – vsebina

Na seminarju boste kot pove že samo ime izvedeli, kakšne so prednosti in slabosti samozaposlitve. Vedeti morate, da samozaposlitev prinaša svobodo, izzive in večje dohodke. Na drugi strani pa se morate zavedati, da to prinaša več negotovosti, neurejen delovnik in ostale težave, ki jih zaposleni nimajo.

Želite ustanoviti s.p.?

Izobraževanje vam bo dalo vse informacije glede finančnih in organizacijskih vidikov samozaposlitve. Pokazali vam bomo, kako je sestavljena plača, kolikšen delež »bo vzela« država ter koliko bo ostalo vam. Prav tako boste izvedeli, kako lahko kljub samozaposlitvi poskrbite za pokojnino in številne druge podrobnosti.

Da vam ne bomo izdali preveč, je najbolje, da se na seminar kar prijavite in se ga udeležite.

Izobraževanje Prednosti in slabosti samozaposlitve – predavateljica

Izobraževanje izvaja Sabina Dimnik, dipl. ekon.  Je računovodska, davčna in finančna svetovalka, ki v podjetju Data že več kot 20 let sodeluje s podjetniki ter jim pomaga pri razvoju njihovih podjetij.

PRIJAVITE SE LAHKO TUDI NA SEMINAR ZASLUŽI DENAR S SVOJIM HOBIJEM!

Izobraževanje Prednosti in slabosti samozaposlitve – PCT pogoj

Izobraževanje bo potekalo v naših prostorih na Dunajski 136, in sicer v sodobno opremljeni in klimatizirani učilnici. V skladu z odlokom vlade Republike Slovenije je pogoj za udeležbo na izobraževanju veljavno PCT potrdilo. Brez izpolnjevanja pogoja PCT vstop v stavbo ne bo možen. V stavbi je ves čas obvezna tudi uporabe zaščitne maske ter ohranjanje varnostne razdalje.

Prijavite se na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja