Go to Top

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec? Prijavite se!

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec – udeležite se ga!

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec na Dati – naslednji termin je v 17.1.2022 ob 14. uri.  V kolikor bi pa potrebovali pomoč davčnih, pravnih ali računovodskih svetovalcev pa se lahko naročite za plačljivo individualno svetovanje. Pokličete lahko na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si za ponudbo!

Informativni izračun plače

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec – komu je namenjeno?

Seminar je v prvi vrsti namenjen podjetnikom, ki so se odločili, da bodo poslovali na podlagi normiranih odhodkov – gre za t.i. normirance. Priporočamo ga tudi vsem, ki še razmišljajo o tem, da bi stopili na pot podjetništva ter jih zanima, kakšne bi bile v primeru poslovanja na podlagi normiranih odhodkov njihove obveznosti ter njihova obdavčitev.

Ustanovite podjetje na Dati!

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec – vsebina

Na izobraževanju boste spoznali, kakšne so mesečne obveznosti normirancev. Odgovorili vam bomo na vprašanja, katerih pomembnih rokov ne smete zamuditi, kako izstaviti račun in kakšni so pogoji za ugotavljanje davčne osnove na podlagi normiranih odhodkov. Prav tako se boste podučili, kdo sploh je davčni zavezanec ter kako postati zavezanec za DDV. Obširnejšo vsebino izobraževanja lahko najdete tukaj.

Prijavite se na seminar!

davčno svetovanje

PREVERITE OSTALA IZOBRAŽEVANJA, KI JIH ORGANIZIRAMO PRI NAS!

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec – predavateljica

Seminar izvaja Sabina Dimnik, dipl. ekon. Je davčna, računovodska in finančna svetovalka, ki v našem podjetju DATA že več kot 20 let sodeluje s podjetniki ter jim pomaga pri razvoju njihovih podjetij.

Želite registrirati s.p.?

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec – PCT pogoj in cena

Izobraževanje Na kaj moram biti pozoren kot normiranec se bo izvedlo v naših prostorih na Dunajski 136 v sodobno opremljeni predavalnici. Za udeležbo na izobraževanju je v skladu z odlokom vlade Republike Slovenije zahtevano veljavno PCT potrdilo. Brez izpolnjevanja pogoja PCT v stavbo ne boste mogli vstopiti. V stavbi je prav tako obvezna uporaba zaščitne maske ter ohranjanje varnostne razdalje. Cena seminarja znaša 48,00 evra + DDV.

Ostanite na tekočem in se prijavite na naše e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja