Go to Top

Dnevi podjetništva za mlade!

Dnevi podjetništva za mlade – 4. in 5. decembra 2019! Po dvanajstih letih uspešnih Dnevov podjetništva smo se na Dati odločili, da v letošnjem letu pripravimo še nekaj za mlajšo populacijo. Se bližate zaključku študija pa ne veste kako naprej? Dnevi podjetništva za mlade so namenjeni ravno Vam! Morda bodo ravno informacije in nasveti, ki jih boste prejeli na dogodku “Dnevi podjetništva za mlade” tisto, na podlagi česar boste spisali uspešno podjetniško zgodbo! Vsa predavanja so brezplačna! Prijave že zbiramo!

Dnevi podjetništva za mlade!

 

Dnevi podjetništva za mlade bodo potekali na sedežu podjetja Data d.o.o.

Dnevi podjetništva za mlade bodo potekali v poslovnih prostorih Data d.o.o. na Dunajski cesti 136. Za mlade (in mlade po srcu) smo pripravili pester nabor brezplačnih predavanj, ki Vam lahko odprejo vrata v prihodnost. Dogodek je namenjen tako študentom, kot tudi dijakom, ki še ne vedo kako bi nadaljevali po zaključenem izobraževanju ali pa morda že imajo kakšne ideje pa ne vedo kako jih realizirati.

Prijava 12. Dnevi podjetništva

Kaj si lahko obetate od dogodka “Dnevi podjetništva za mlade”?

Za Vas smo pripravili  zanimiva predavanja in srečanja s strokovnjaki iz različnih področij. Prvi dan bomo začeli z osnovami, torej kje in kako začeti, kje iskati navdih…? Spoznali boste vse, kar morate vedeti o ustanovitvi podjetja in kako vaše osebne interese spremeniti v poslovno idejo. Za uspešno delovanje vašega podjetja morate seveda spoznati tudi davčne in računovodske zakonitosti, se naučiti veščin (poslovne retorike). Nenazadnje pa se boste seznanili tudi z obveznostmi, ki jih boste imeli kot podjetniki. Drugi dan bo poudarek na zaščiti Vaše poslovne ideje in spletnemu marketingu. Izvedeli pa boste tudi kako pridobiti sredstva in kako se izogniti težavam z GDPR-jem.

 

Program predavanj si lahko ogledate TUKAJ.

Prijave na dogodek so že odprte!

Študentje in dijaki, ki vas zanima svet podjetništva, imate idejo pa ne veste točno kako jo izvesti v praksi, ali pa tisti, ki ste še brez planov za prihodnost in ste veseli vsake pomoči se hitro prijavite na Dneve podjetništva za mlade.

Prijava 12. Dnevi podjetništva

Spišite svojo podjetniško zgodbo skupaj s podjetjem DATA d.o.o.. Naj bodo Dnevi podjetništva za mlade vaša odskočna deska!

 

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja