Go to Top

Dnevi podjetništva 2020 so pred nami!

Dnevi podjetništva 2020 so pred vrati! Vse, ki stopate po podjetniški poti ali pa o podjetništvu šele razmišljate vabimo, da se udeležite tradicionalnih, že 13. Dnevov podjetništva! Dnevi podjetništva 2020 bodo potekali 17.11.2020 preko ZOOM-a!

Informativni izračun plače

Razmišljate, kako se razlikovati od konkurence? Vas zanima kako priti do vrhunskih zaposlenih? Kako poslovanje uskladiti z zakonodajo? Datini strokovnjaki Vam na osnovi dolgoletnih izkušenj svetujejo na pravnem, kadrovskem, davčnem in drugih področjih. Pišite jim na data@data.si.

Dnevi podjetništva 2020

Dnevi podjetništva 2020 – letos preko ZOOM-a!

Dnevi podjetništva 2020 bodo namenjeni podajanju kakovostnih podjetniških informacij inovativnim podjetnikom in podjetjem v zagonski fazi. Zaradi nepredvidljive situacije ter epidemioloških razmer načrtujemo izvedbo webinarja, preko orodja ZOOM.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Dnevi podjetništva 2020 bodo namenjeni aktualnim tematikam

Z aktualnimi vsebinami bomo ciljno skupino seznanili:

  • s prijemi in aktivnostmi za prepoznavanje poslovnih priložnosti in stopnje inovativnosti poslovne ideje,
  • s pomembnostjo izbire prave pravnoorganizacijske oblike podjetja,
  • s postopkom registracije podjetja,
  • s prijemi za sprejemanje odločitev ali je poslovna ideja dovolj kakovostna za preživetje na trgu,
  • s pomembnostjo zaščite poslovne ideje in posla že v začetnih fazah,
  • s pomembnostjo izbire oblike računovodstva, postopki za vstop v DDV sistem in pridobivanje davčne številke,
  • s produktom Slovenskega podjetniškega sklada P2, katerega namen je je razvoj podprtih podjetij in uspešen prenos razvojnih idej podjetnih posameznikov in skupin v tržno uspešne podjeme in ustvarjanje novih inovativno naravnanih podjetij s potencialom rasti, s poudarkom na razvoju in komercializaciji proizvodov, procesov in storitev.

BRUTO NETO PLAČA

Dnevi podjetništva 2020 vabijo vse, ki Vas zanimajo aktualne podjetniške teme!

13. Dnevi podjetništva so primerni za vse! Vabljeni torej podjetniki in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju. Letos se nam lahko pridružite iz udobja lastne dnevne sobe! Zaradi nepredvidljivih epidemioloških razmer Dnevi podjetništva 2020 potekajo preko ZOOM-a!

Projekt sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Logotipi

 

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja