Go to Top

Datino računovodsko svetovanje – noben izziv ne ostane nerešen!

Datino računovodsko svetovanje – dober računovodja je temelj vsakega podjetja

Datino računovodsko svetovanje – vsak podjetnik oz. podjetje potrebuje odličnega računovodjo. V kolikor ga potrebujete vi oz. vaše podjetje lahko kontaktirate naše računovodske svetovalce na telefonsko številko 01/600-1530 ali nam pišete na elektronski naslov data@data.si.

Informativni izračun plače

Datino računovodsko svetovanje – najboljše, da računovodjo najdete pred registracijo dejavnosti

Kot zapisano, vsako podjetje oz. podjetnik potrebuje računovodsko svetovanje oz. odličnega računovodjo. Najbolj priporočljivo je, da ga najde še pred pričetkom izvajanja dejavnosti. Računovodje namreč pripravljajo kakovostne in uporabne informacije, na podlagi katerih podjetniki sprejemajo poslovne odločitve.

Ustanovite svoje podjetje!

Datino računovodsko svetovanje – rešimo vsak izziv!

Naši računovodski svetovalci vam nudijo pomoč pri reševanju problemov, iščejo možnosti, pripravljajo poslovne načrte, predlagajo alternative in vam analizirajo dosežene rezultate. Naš računovodski servis, ki izvaja računovodsko svetovanje, podpirajo tudi pravni, davčni in podjetniški svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami! Če potrebujete še več informacij, nas pokličite na 01/600-1530 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Dnevnice 2023

Ustanovite podjetje

Vse o normiranem s.p.!

Datino računovodsko svetovanje – računovodstvo ni knjigovodstvo!

Računovodstvo in knjigovodstvo sta pojma, ki jo nikakor ne smemo enačiti. Knjigovodstvo je usmerjeno izključno v preteklost in je eden izmed štirih delov računovodstva. Ostali trije so računovodsko obračunavanje, računovodsko predračunavanje ter računovodski nadzor. Podjetje samo mora skrbeti, da je računovodstvo skladno s slovensko in mednarodno zakonodajo in standardi.

Želite registrirati s.p.?

Datino računovodsko svetovanje – katere so najpogostejše teme?

Nekatere najpogostejše teme, s katerimi se stranke obračajo na nas, so glavna knjiga, obračun amortizacije, investicije, obračun in oddaja prispevkov ter plač. Prav tako se na nas zelo pogosto obračate z vprašanji glede evidentiranja računov in stroškov ter glede potnih nalogov in drugih stroškov, ki so povezani z delom. Kaj še obširneje zajema naše računovodsko svetovanje, lahko preverite tukaj.

Registrirajte d.o.o. pri nas!

Datino računovodsko svetovanje – postanite stranka našega računovodskega servisa!

V kolikor bi tudi vi želeli postati stranka našega računovodskega servisa, nas pokličite na telefonsko številko telefonsko številko 01-600/1530 ali nam pišete na elektronski naslov data@data.si. Strankam našega računovodskega servisa pripada 30% popusta na poslovna svetovanja pri nas! Več lahko preverite tukaj!

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja