Go to Top

Aktualni razpisi za d. o. o.

Preverite, kateri so – ali pa še bodo – aktualni razpisi za d. o. o. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) v letu 2017 načrtuje izvedbo 40 javnih razpisov. Od tega 26 iz EU kohezijskih sredstev, 12 iz integralnih sredstev in 2 iz povratnih revolving sredstev.

Predvideni razpis so združeni v štiri področja – podjetništvo, regionalno in socialno podjetništvo, turizem in internacionalizacija ter lesarstvo.

Na ministrstvu si s številnimi razpisi za družbe z omejeno odgovornostjo na področju podjetništva prizadevajo krepiti raziskave, razvoj in inovacije v podjetjih (zagon, razvoj in rast inovativnih podjetjih s potencialom hitre rasti).

Spodbujali bodo tudi zagon podjetij na problemskih območjih z visoko brezposelnostjo (lokalni razvoj gospodarstva, ustvarjanje lokalnih delovnih mest na področju socialnega podjetništva in zadružništva).
Na področju turizma in internacionalizacije si na MGRT prizadevajo slovenskim podjetjem olajšati prodor na tuje trge in krepiti turistično privlačnost Slovenije.

mgrt

V letu 2017 so aktualni razpisi za d. o. o. predvideni tudi na področju lesne industrije. Pomagali bodo spodbuditi zagon novoustanovljenih podjetij na področju predelave lesa in uvajanje izdelkov, storitev in procesov, ki bodo prispevali k večji snovni in energetski učinkovitosti. Načrtujejo razpis tudi, s katerim bi podjetjem s področja lesarstva pomagali pri udeležbi na sejmih s področja lesnopredelovalne industrije.
Na spletni strani ministrstva že lahko najdete osnovne podatke o predvidenih javnih razpisih. In sicer, kdaj bodo razpisi objavljeni (nekateri so že v teku!), kolikšna je višina (nepovratnih) sredstev ter seveda kakšen je namen posameznega razpisa in kdo so upravičenci. Seveda pa bomo aktualne razpise ažurno izpostavljali tudi v Datinih novicah, zato vas vabimo k spremljanju.

Registracija d. o. o. je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Spomnimo, vse aktualne domače in EU razpise lahko na naši spletni strani spremljate na:

Če imate pri prijavah na razpise kakršnekoli težave, ali pa se vam porajajo vprašanja, lahko stopite v stik z našimi strokovnjaki za področje razpisov. Vaša vprašanja lahko pošljete na razpisi@data.si oziroma pokličete na 01 2927 460 ali 01 2927 684.
Ne pozabite, da bo za sredstva na razpisu izbrano prav vaše podjetje, je dobro, da imate narejen tudi poslovni načrt! Česa v njem ne smete narediti, preverite na brezplačnem seminarju Kako pripraviti uspešen poslovni načrt.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja