Go to Top

Dober računovodja – pametna poslovna naložba

Dober računovodja je zlata vreden. Računovodstvo namreč ni le knjiženje faktur in izdelava letnih bilanc. Dober računovodja podjetju prinese veliko več, posebno če ga odlikuje dobro poslovno razmišljanje.

Dober računovodja je prvi, ki ugotovi, ali poslovne številke napovedujejo dobre rezultate. Seveda pa dober računovodja tudi čimprej opozori na morebitne težave in predlaga dobro rešitev zanje. Ko vam računovodja predlaga zmanjšanje stroškov ali registracijo nove dejavnosti, mu prisluhnite. Dober računovodja vedno razmišlja o rasti vašega podjetja.

Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Ali veste kakšne so vaše nove obveznosti? Znate izstaviti račun?

Dober računovodja je ves čas z vami

Konstantno spremljanje vašega poslovanja omogoča dobro računovodstvo. Prav tisti računovodja, ki vas neprestano opominja, da mu vsak mesec dostavite vse potrebne dokumente, je najboljši računovodja.

V računovodskem servisu Data storitve knjigovodstva in računovodstva podpira več kot 40 izkušenih strokovnjakov. Prizadevamo si uresničiti podjetnikove cilje, svetovati na področju pravnih zadevfinanc in davkov, načrtovati investicije, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

Ob ustanovitvi podjetja morate znižati stroške poslovanja. Eden izmed načinov je vodenje svojega knjigovodstva.

V okviru točke VEM izvajamo postopke ustanovitve podjetja in spremembe v sodnem registru (sprememba poslovnega naslova, sedeža, dejavnosti, firme, zastopnikov) ter postopke zaposlovanja in zavarovanja. Datini visoko izobraženi svetovalci svetujejo na področjih pravnih in davčnih zadev, marketinga, kadrovanja in preoblikovanju podjetja (iz s.p. v d.o.o.). Velika prednost, ki jo ima računovodski servis Data, je predvsem zavarovana strokovna odgovornost ter seveda večletne izkušnje na področju računovodstva. Svetujemo tudi o tem, za kakšno vrsto računovodstva se je najbolje odločiti. Lahko pa se odločite, da boste knjigovodstvo vodili sami (o tem vas poučimo na delavnici  Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo). O razlikah med knjigovodstvom in računovodstvom se lahko poučite v tem prispevku.

Data vabi na medletni poslovni pogovor

dober računovodjaNaši računovodje za vas redno zbirajo vso potrebno dokumentacijo, kar zagotavlja vaše nemoteno poslovanje. Poleg tega svoje stranke dvakrat letno povabimo na medletni poslovni pogovor, na katerem ocenimo tekoče poslovanje vašega podjetja in trende, ki se napovedujejo za prihodnost.

Računovodski servis Data ponuja več posebnih aktualnih ponudb, tako za računovodske kot tudi za ostale storitve. Preverite ponudbo našega pravnega, davčnega in računovodskega svetovanja.

Ceniki za računovodski servis in podrobnosti ponudbe so na naslednjih povezavah:

Postanite naša stranka v računovodstvu in si zagotovite 30% popusta na poslovna svetovanja! Ponudba velja za nove stranke, ki bodo podpisale pogodbo za vodenje računovodskih storitev v računovodskem servisu DATA d.o.o., za najmanj eno leto (ponudba svetovanj velja eno leto od podpisa pogodbe).

Prijavite se na svetovanja preko spletnega obrazca, nas pokličite na 01 600 1530 ali pa nam pošljite email na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja