Go to Top

Zavijanje daril in paketov, pakiranje, žigosanje – nova ideja za vaš posel!

Ste eni tistih, ki jim zavijanje daril prinaša zadovoljstvo, ste natančni, imate oko za dober izgled? Če svizec zavija čokolado, vi lahko zavijate pakete, izdelke in darila ter s tem zaslužite. Pakiranje pa je lahko tudi odlična izbira za doregistracijo vaše primarne dejavnosti.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Bi si želeli odpreti podjetje, pa ne veste točno, katera oblika podjetja je v vašem primeru najboljša izbira?

Več informacij

Dobra in premišljena podjetniška ideja je pogoj za dober posel. Včasih pa je kakšna ideja lahko zelo spontana in do nje pridete iz zelo praktičnega vidika.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Ste kdaj poZavijanje darilmislili na to, da vsi nekaj delajo in izdelujejo, da vsi dobivajo in iščejo inovativne produkte in storitve, vam pa se niti sanja ne, česa bi se lotili in v čem ste zares dobri?

Iskanja ideje in priložnosti pa se lahko lotite tudi iz drugega konca – da izdelki do potrošnika tudi varno pridejo, ti potrebujejo dobro in varno embalažo, jasne oznake, kode in etikete.

Zavijanje daril in paketov je torej lahko vaša podjetniška dejavnost. V Standardni klasifikaciji dejavnosti (SKD 2008) najdemo tovrstne dejavnosti  pod šifro  82.920 Pakiranje.

Sem spada:

  • pakiranje za tuj račun (za plačilo ali po pogodbi), ne glede na to, ali je vključen tudi avtomatski postopek,
  • stekleničenje tekočin, tudi pijače in hrane – spomnimo, pisali smo o tem, da je tudi proizvodnja gotovih jedi lahko odlična poslovna priložnost, v tem primeru pa bi bila pakiranje le-teh lahko tudi odlična nadgradnja vaše dejavnosti,
  • pakiranje trdnih snovi v mehurjaste omote, prevleke iz folij ipd.,
  • pakiranje mesa in drugih živil,
  • zaščitno pakiranje farmacevtskih preparatov,
  • etiketiranje, označevanje, žigosanje,
  • zavijanje daril in paketov.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Če tekom svojega poslovanja ugotovite, da razširjate posel, da bi se začeli ukvarjati s čim drugim oziroma dodatnim, to sploh ne predstavlja problema, če seveda ustrezate pogojem, ki jih določena dejavnost zahteva. Doregistracija dejavnosti na VEM točki DATA je namreč hiter, enostaven in brezplačen postopek! Pri nas lahko opravite celoten postopek registracije podjetja in vodenja računovodstva vašega novonastalega podjetja!

Registracija s. p. je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Pakiranje kot dopolnilna dejavnost kmetov

Ali ste vedeli, da je dejavnost pakiranja lahko tudi odlična dopolnilna dejavnost kmetov za njihove pridelke? Dopolnilna dejavnost na kmetiji se lahko začne izvajati po dokončnosti dovoljenja za opravljanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji in ko so izpolnjeni vsi pogoji, ki jih za začetek opravljanja posamezne dopolnilne dejavnosti določajo področni predpisi. Velja za dejavnosti pakiranja pridelkov in izdelkov ter storitev točenje medu, polnjenja in pakiranja čebeljih pridelkov in izdelkov ter izdelavo satnic. Več informacij pa si lahko preberete v Uredbi o dopolnilnih dejavnosti na kmetiji.  Pisali smo tudi že o tem, kako postati čebelar!

Prijava na brezplačno izobraževanje

Morda vas zanima tudi, katerim pogojem morate zadostiti, če želite opravljati naslednje dejavnosti:

Smo v vas prebudili željo po podjetništvu? Registracija želene oblike podjetja, s. p. ali d. o. o., je na VEM točki DATA brezplačna, hitra in enostavna! Pokličite naše podjetniške svetovalce na 01 600 1530 ali jim pišite na data@data.si ter se dogovorite za individualni termin!

Prijava na brezplačno izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja