Go to Top

Zaslužek v decembru – priložnost za odprtje podjetja še v tem letu!

Zaslužek v decembru predstavlja zlato priložnost za podjetnike. Morda tudi vi razmišljate o tem, da bi izkoristili svoje znanje in spretnosti ali pa dodaten čas in si priskrbeli dodaten zaslužek v decembru? V tem mesecu ljudje namreč pogosto povečajo svoje nakupe. Zato lahko trgu ponudite svoje storitve in izdelke. Da to lahko storite, morate prej odpreti podjetje.

Brezplačno registrirajte podjetje!

Na Data točki je registracija podjetja brezplačna! Pri nas lahko odprete redni s.p., popoldanski s.p. ali d.o.o. Postopek je enostaven; skozi proces pa vas vodijo izkušeni referenti. Termin registracije lahko rezervirate na telefonski številki 01/600-1530 ali elektronskem naslovu data@data.si.

Izračunajte si plačo z Data kalkulatorjem!

Odprite popoldanski s.p. ob redni zaposlitvi!

Odprite s.p. in si tako ustvarite zaslužek v decembru

Če si želite registrirati s.p. s prvim dnem v decembru, lahko to storite najkasneje do 30. novembra. Vpis v poslovni register je namreč možen že z naslednjim dnem od prihoda na DATA točko. Pri sami registraciji gre za zelo enostaven postopek, s sabo potrebujete osebni dokument, davčno številko ter overjeno izjavo lastnika objekta, v kolikor sami niste lastnik objekta.

Dnevnice 2023 – koliko znašajo?

Zaslužek v decembru z raznolikimi dejavnostmi

V nadaljevanju navajamo nekaj dejavnosti, ki vam lahko prinesejo (dodaten) zaslužek v decembru:

  • Organizacija prazničnih dogodkov: ponudite svoje storitve za organizacijo prazničnih prireditev ali sodelujte pri že obstoječih.
  • Izdelava prilagojenih prazničnih daril: če ponujate izdelke ali storitve, prilagodite svojo ponudbo z unikatnimi prazničnimi darili.
  • Spletna trgovina: svoje izdelke lahko prodajate tudi na spletu in si razširite možnost prodaje tudi na globalnem trgu.
  • Sodelovanje v prazničnih sejmih ali tržnicah: postavite svojo stojnico na prazničnih sejmih ali tržnicah, kjer lahko dosežete novo ciljno občinstvo.
  • Ponudba prazničnih storitev za podjetja: poslovna darila, praznična okrasitev ali druge storitve, ki podjetjem pomagajo ustvariti praznično vzdušje.
  • Digitalni marketing: digitalni marketing je odlična priložnost za dodatno promocijo za boljši zaslužek v decembru.
  • Delavnice in tečaji: ponudite praznične delavnice ali tečaje, ki bodo privabili ljudi zaradi dodatnega zanimanja v tem času leta.
  • Dejavnost DJ-jev: vsekakor se obeta veliko zabav, torej če ste med tistimi, ki radi delate z glasbo, se ne bojte odpreti s.p. kot DJ.
  • Masažne storitve: povpraševanje se poveča tudi pri tovrstnih storitvah, saj je to čas obdarovanja, zato zaslužite z masažo ali vrednostim bonom.
  • Fotografija: v tem času so namreč popularna razna slikanja v dvoje, slikanja družin pred božičnimi drevesci, itd.

Preberite tudi o Kilometrini 2023!

Tisti, ki že imate svoj s.p., lahko kadarkoli pri referentu na DATA točki do-registrirate dejavnosti, če si želite priskrbeti dodaten zaslužek v decembru.

Na DATI vam torej pomagamo pri registraciji podjetja. Hkrati vam ponujamo tudi računovodske storitve ter pravno, davčno in podjetniško svetovanje. Za ponudbo strokovnega posveta ali odprtje podjetja nas pokličite na 01/600-1530 oziroma pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja