Go to Top

Za vas na 9. Dnevih podjetništva pripravljamo presenečenje!

Za vas na 9. Dnevih podjetništva pripravljamo presenečenje! Cel dan prvega dne dogodka, v torek, 8. novembra, boste odmore predavanj lahko izkoristili za brezplačna vprašanja našim podjetniškim, računovodskim, pravnim in marketinškim svetovalcem!

Zadnje prijave na 9. Dneve podjetništva!

V torek, 8. novembra, obiskovalce že tradicionalnih 9. Dnevov podjetništva poleg kopico koristnih informacij za vse podjetnike nagrajujemo tudi z možnostjo brezplačnih pogovorov z našimi računovodskimi, davčnimi, pravnimi, razpisnimi in marketinškimi svetovalci!

Za vas na 9. Dnevih podjetništva pripravljamo presenečenje!

  • PODJETNIŠKO SVETOVANJE

Dobite informacije iz prve roke od ene izmed najbolj izkušenih podjetniških svetovalk podjetja DATA. Odgovorila vam bo na vsa vprašanja ob registraciji podjetja; od tega, kako preverite dobro poslovno idejo (ali pa vaš hobi) do tega, katero dejavnost registrirati, kako izbrati dobro ime podjetja ter kako dejavnost doregistrirati! Za sabo ima že malo morje registracij podjetij; naslednji ste lahko na vrsti vi!

  • RAČUNOVODSKO IN DAVČNO SVETOVANJE

dnevi2016-banner-400x100_beltext“Kje pa vas davek žuli?” Na 9. Dnevih podjetništva boste lahko spregovorili nekaj besed z našim davčnim strokovnjakom. Svetovanje pri obračunu DDV, obračunu davka od dohodka pravnih oseb in davčnih odtegljajev, trošarin in drugih prometnih davkov, projekcije, analize in drugo. Razložil vam bo tudi prihajajoče spremembe mini davčne reforme 2017!

Zadnje prijave na 9. Dneve podjetništva!

Na 9. Dnevih podjetništva pripravljamo presenečenje! V torek, 8. novembra, boste odmore med predavanji lahko izkoristili za brezplačni nasvet naših strokovnjakov!

Klikni in deli

  • RAZPISI IN POSLOVNI NAČRT

Kako priti do (evropskih) sredstev? Kje najti razpise, na kaj morate biti pri tem pozorni, kako napisati dobro prijavo? Kako pa napisati dober poslovni načrt in kaj pravzaprav to je? Kaj mora nujno vsebovati in kako napisati takšnega, ki bo všečen bankam in investitorjem? Izkoristite to enkratno priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki!

Dnevi podjetništva 2016

  • PRAVNO SVETOVANJE

Podjetje DATA se ponaša tudi s pravnimi strokovnjaki. Na 9. Dnevih podjetništva vam bodo brezplačno svetovali ob vaših morebitnih zagatah in vprašanjih, ki se vežejo na to področje. Potrebujete pogodbe o zaposlitvi? Svetujemo glede pogodbenih razmerij in za vas pripravimo ustrezne pogodbe. Pomagamo vam odgovoriti na vsa vprašanja s področja delovnega prava.

  • MARKETINŠKO SVETOVANJE

Kako priplavati na površje? Kako postati najboljši med konkurenco? Kako se najbolj optimalno oglaševati, kaj je vsebinski marketing, kakšne so pasti in izzivi oglaševanja na družbenih omrežjih in koliko drži dejstvo, da je marketing “živa stvar?”?

Zadnje prijave na 9. Dneve podjetništva!

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja