Go to Top

Webinarji na DATI so brezplačni – preverite ponudbo!

V času epidemije smo v podjetju Data d. o. o. pričeli z izobraževanji v obliki webinarjev. Te smo obdržali vse do danes in jih zaradi velikega obiska še vedno izvajamo. Uspešni podjetniki morajo namreč nenehno pridobivati nova znanja, pri tem pa so vam naši webinarji lahko v veliko pomoč. Vsi webinarji pri nas so brezplačni. Na voljo so vam 3 webinarji – preverite PONUDBO!

Informativni izračun plače

Ali veste, da lahko v podjetju DATA d. o. o., povsem brezplačno registrirate svoje podjetje na DATA točki “SPOT registracija”. Poleg brezplačne registracije, vam ponujamo tudi računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami, ki ga spremljajo tudi svetovalci na področju pravne in davčne zakonodaje. Pri nas dobite vse na enem mestu! Za ponudbo nam pišite na [email protected].

Finančne in organizacijske prednosti ter slabosti samozaposlitve.

Brezplačni webinarji: Kako zaslužiti s hobijem

Razmišljate o samostojni podjetniki poti, pa ne veste, kako začeti? Potem se udeležite našega webinarja, na katerem vam predstavimo, kako lahko iz svojega hobija razvijete dober posel. Naša podjetniška svetovalka vam bo pojasnila, kaj morate storiti za uspešen začetek in kakšne so vaše možnosti. Predstavila vam bo pomen dobrega poslovnega načrta ter pomen družbenih omrežij, spletnih strani in spletnih trgovin. Živimo namreč v časih, kjer se situacija spreminja iz dneva v dan. Zato je še toliko bolj pomembno, da podjetniki pogledate širše in se skušate kar najbolje prilagoditi trenutni situaciji.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Svetovanje pred registracijo podjetja

Ko boste imeli idejo, v katero smer želite zapeljati svojo podjetniško pot, se lahko z našimi webinarji dotaknete še najbolj pereče problematike. Kakšno podjetje odpreti? Normirani s. p., polni s. p., popoldanski s. p., mogoče družbo z omejeno odgovornostjo (d. o. o.)? Naš podjetniški svetovalec vam bo predstavil kaj potrebujete za posamezen status in kakšni so stroški poslovanja. Tako se boste lažje odločili, kaj se vam v vašem primeru najbolj izplača!

Informativni izračun za normirance

Webinarji tudi na področju ukrepov delodajalcev v času koronavirusa

Aktualna tema pogovorov podjetnikov so pravice in obveznosti, ki jih prinaša Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo. Zakon je bil že kar nekajkrat spremenjen, kar je med delodajalci in delavci povzročilo veliko zmede. Naši pravniki zato sledijo vsej aktualni zakonodaji in vam to predstavijo na brezplačnem webinarju. Vas zanima, v katerih primerih ste upravičeni do določenega ukrepa, katere dokumente potrebujete za to in kako ravnati, da boste poslovali skladno z zakonodajo? Potem so naši webinarji prava rešitev!

Pravni nasvet

Predstavili vam bomo ukrep povračila nadomestila plače delavcem na začasnem čakanju na delo, ukrep delnega subvencioniranja skrajšanja polnega delovnega časa, pa tudi krizni dodatek.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na [email protected].

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja