Go to Top

Teden vseživljenjskega učenja 2017: Od ideje do podjetja

12. maja se začenja Teden vseživljenjskega učenja 2017. Na njem že tradicionalno sodeluje tudi Data. Vsem zainteresiranim bomo ponudili sklop petih brezplačnih izobraževanj, ki smo jih naslovili Od ideje do podjetja.

izobraževanje

Prednosti in slabosti samozaposlitve

Kakšne so prednosti in slabosti samozaposlitve?

Več informacij

Teden vseživljenjskega učenja 2017

»Ne učimo se za šolo, marveč za življenje,« je znani rek rimskega filozofa Seneke. Izobraževanje in usposabljanje je pomembno prav v vseh življenjskih obdobjih. Zato Andragoški center Slovenije v sodelovanju s številnimi ustanovami, skupinami in posamezniki organizira Teden vseživljenjskega učenja 2017. Ta letos praznuje že 22. obletnico, uradno pa bo potekal od 12. do 21. maja

Teden vseživljenjskega učenja 2017

Izobraževanje je neprekinjen proces in vsako novo znanje je dobrodošlo. Posamezniku tako v poslovnem kot v privatnem okolju daje dodano vrednost, družbi pa omogoča hitrejši napredek, saj se lahko hitreje in bolje prilagodi na hitro spreminjajoče se svetovne razmere.

Teden vseživljenjskega učenja 2017 je tako odlična priložnost tudi za vse (podjetnike) podjetnike, ki bi radi brezplačno nadgradili svoje znanje in prišli do novih koristnih informacij.

Od ideje do podjetja

Teden vseživljenjskega učenja 2017 bomo obeležili tudi na Dati. Za vse zainteresirane pripravljamo sklop brezplačnih seminarjev oziroma izobraževanj z naslovom Od ideje do podjetja.

Vsa izobraževanja bodo potekala na Dunajski 136 v Ljubljani. Prijavite se lahko prek elektronske pošte data@data.si ali s klicem na 01 600 1530.

Ostale dogodke naše mreže za Teden vseživljenjskega učenja 2017 lahko preverite v posebnem koledarju dogodkov.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja