Go to Top

Recepti za uspeh – brezplačno jih razkrijemo na 12. Dnevih podjetništva!

Recepti za uspeh v podjetništvu? Kakšni so? To je zagotovo vprašanje, ki si ga zastavlja veliko podjetnikov. Zagotovo med ključne sestavine spadajo trdo delo, inovativnost, zmožnost hitrega prilagajanja spremembam ter poznavanje trendov in zakonodaje. Na 12. Dnevih podjetništva Vam bomo vsaj nekaj sestavin razkrili brezplačno. Ne zamudite še zadnje priložnosti za prijavo!

Prijava 12. Dnevi podjetništva

Podjetniki, ste seznanjeni s spremembami zakonodaje, ki se nanaša na minimalno plačo, regres…? Ste si že izračunali kakšna bo vaša plača po novem?

Informativni izračun plače

12. Dnevi podjetništva 2019

 

Recepti za uspeh vsebujejo ključno sestavino – biti drugačen od konkurence!

Mnogo podjetnikov se sprašuje, kakšni so recepti za uspeh v podjetništvu.  Je recept samo eden ali jih je več? Kako narediti svoj posel nekaj posebnega? Verjetno menite, da ste ustvarili edinstveno spletno stran, produkt, logo… – ampak, a ne rečejo tega vsi? Predvideli ste dobre poslovne rezultate, a vaša konkurenca jih je tudi. Večina podjetij in podjetnikov stremi k drugačnosti. Kakšni so torej recepti za uspeh, da dejansko postanete drugačni, boljši, bolj zanimivi kot vaši konkurenti?

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Kakšni so recepti za uspeh vam bo predstavila Tjaša Dobnik

Inovacije so osnovno gonilo gospodarskega napredka, ki prinaša koristi potrošnikom, podjetjem in gospodarstvu kot celoti. Sposobnost razvoja novih izdelkov ali procesov je ena ključnih kompetenc vsakega podjetja. Pri tem razvoju mora biti podjetje čim bolj inovativno in ponuditi kupcem nekaj kar drugi nimajo oziroma ponuditi storitev na drugačen način. Razlikovati se od množice je danes eden ključnih predpogojev za poslovno uspešnost, ker se tako jasno ločimo od konkurence.

Tjaša Dobnik, Data d.o.o.

Predavateljica je univerzitetna diplomirana pravnica. Ima več kot 9 let izkušenj s področja projektnega vodenja. Poleg tega je recenzentka razvojno-raziskovalnih projektov za programe EUREKA, World Alliance for Efficient Solutions – Solar Impulse Foundation in SPIRIT. Strokovnjakinja iz področja priprave poslovnih načrtov in prijav na razpise.

 

Različni recepti za uspeh v podjetniških vodah imajo skupno vsaj eno sestavino

Kako se torej ločiti od konkurence na dokaj zasičenem trgu? Inovativnost je tista “čarobna sestavina”! Velikokrat se podjetja in podjetniki izgubijo v prepričanju, da v njihovi dejavnosti pač ne morejo biti inovativni. Pa je temu res tako?

Inovativna podjetja in podjetniki povedo, da inspiracijo za inovacije iščejo v vsakdanjih težavah. Slednje pa morajo vedno izvirati iz potreb vaših ključnih kupcev. Lahko namreč vlagate v razvoj, a če za novi produkt, storitev oziroma proces ne obstaja kupec, boste težko uspeli na trgu. Torej, brez poglobljene analize trga tudi najboljši recepti za uspeh nimajo pravega učinka.

Pravni nasvet

Kje torej začeti? Pridružite se nam na 12. Dnevih podjetništva, kjer vam bomo predstavili dobre prakse inovativnih (uspešnih) podjetij.

Prijava 12. Dnevi podjetništva

Finančne spodbude za razvoj

Za kakšne inovacije oziroma razvojne projekte lahko podjetje pridobi finančne spodbude in preko katerih javnih razpisov? Na 12. Dnevih podjetništva bomo predstavili poglavitnega nacionalnega razpisnika za razvojna sredstva – to je MGRT in izvajalske inštitucije ter javne razpise. Posebno pozornost pa bomo namenili tudi programo HORIZON 2020.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja