Go to Top

Prihajajo 9. Dnevi podjetništva!

V torek, 8. novembra, in v sredo, 9. novembra 2016, si le rezervirajte čas, saj prihajajo 9. Dnevi podjetništva! Podjetniški dogodek se bo odvil v Tehnološkem parku Ljubljana, vstop na vsa predavanja pa je prost!

Na devetih Dnevih podjetništva, ki jih v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, bomo tudi letos udeležencem ponudili pester nabor brezplačnih predavanj.

9. Dnevi podjetništvaNa koledarju si vsi, ki ste že podjetniki ali pa se s podjetništvom šele spogledujete, označite 8. in 9. november 2016, ko se bodo znova družili predavatelji in podjetniki z leti izkušenj ter vsi, ki se poigravate z mislijo, da bi prestopili prag podjetništva. Predavatelji bodo z udeleženci delili svoje znanje in izkušnje, s katerim bodo lažje shajali v podjetniškem okolju.

dnevi-podjetnistva-logo-2016

Torek, 8. 11. 2016

Prvi dan bomo govorili o vseh priložnostih in nevarnostih sodobne spletne prodajne in transparentnosti trga, na mini panelu pa bo govora enem pomembnejših področij, ki ga podjetja vse prevečkrat zanemarjajo, to je podpora izboljševanju poslovnih procesov, v zvezi s tem pa bodo omenili tudi nov razpis za mala in srednja podjetja. Beseda bo tekla tudi o tem, zakaj je pomembno to, kako in na kakšen način komuniciramo in brusimo svoja komunikacijska orodja ter o tem, kako na znanstveni način napovedati podjetnikovo prihodnost. Dotaknili se bomo tudi dela v tujini in s tem povezanih obdavčitev ter napotenih delavcev na delo v tujino.

Prihajajo 9. Dnevi podjetništva! Na koledarju si označite 8. in 9. november 2016!

Klikni in deli

Sreda, 9. 11. 2016

Drugi dan se bomo uvodoma podali na nove trge, še vedno govorili o prodaji, ter o podjetniških idejah in tem, kako jih zaščititi. Govorili bomo tudi o tem, kako pomemben je prvi vtis, ko spoznavamo nove poslovne priložnosti, sodelovali pa boste lahko tudi na okrogli mizi na temo evropskih sredstev za podjetnike. Drugi dan tega brezplačnega dvodnevnega dogodka, ki ga podjetniki in vsi bodoči podjetniki nikakor ne smete zamuditi, bomo zaključili z vedno aktualnim digitalnim marketingom.

Dogodek vsako leto obišče več kot 1.800 udeležencev. Vsako leto se ga udeleži veliko študentov, mladih in potencialnih podjetnikov, podjetnikov, ki bi radi razširili svoje podjetniško znanje ter predstavnikov uveljavljenih podjetij in javnih ustanov.

Program ter prijavnico za brezplačna predavanja, druženje in dobro kavo objavimo kmalu!

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja