Go to Top

Predstavitev na sejmu – dobro izberite

Predstavitev na sejmu je lahko za podjetje odskočna deska, saj se na tovrstnih sejmih tre kupcev. Gre za kupce, ki jih zanima prav specifično področje ter so se odpravili na sejem z namenom nakupa.

Obenem je sejem prostor, kjer imate veliko možnost srečati potencialne poslovne partnerje, vzeti pod drobnogled konkurenco ter dobiti navdih za nove marketinške prijeme. Je pa res, da predstavitev na sejmu ni najbolj ugoden način predstavitve na trgu. Zato dobro razmislite, na katerih sejmih se boste predstavili.

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Manja Veličkovič, univ. dipl. prav., DataManja Veličkovič, univ. dipl. prav., Data

Podpiramo slovensko podjetništvo!

Sveže podjetnike podpiramo tudi v podjetju Data. Naši podjetniški svetovalci vam lahko pomagajo pri ustanovitvi podjetja! Pri postopku registracije s. p. na točki SPOT (ki so nadomestile VEM točke) referent za bodočega podjetnika pripravi prijavo za vpis v AJPES-ov register. Pripravi tudi obrazce za oddajo davčnih podatkov za FURS in obrazec M1 za prijavo v obvezna socialna zavarovanja. Podjetnik obrazce podpiše in referent jih nato po elektronski poti pošlje na ustrezne institucije. Postopek ustanovitve d.o.o.-ja zahteva nekoliko več časa in papirjev. A ravno tako poteka hitro in enostavno, predvsem pa brezplačno.

Ob strani vam stojijo tudi izkušeni računovodje ter pravni in davčni svetovalci. Na naši spletni strani pa so na voljo številni kalkulatorji, ki olajšajo začetno poslovanje, na primer izračun plače.

Informativni izračun plače

Predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini

Objavljen je seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019 – izkoristite podporo! Javna agencija Spirit Slovenija bo v letu 2019 organizirala predstavitve slovenskega gospodarstva na 12 mednarodnih sejmih v tujini. Zagotavlja zakup neopremljenega razstavnega prostora, tehnične priključke za potrebe delovanja skupinske stojnice, vpis razstavljavcev v sejemski katalog in organizacijo sejemske predstavitve. SPIRIT sofinancira individualno udeležbo slovenskih podjetij na mednarodnih sejmih v tujini preko javnega razpisa.

naziv sejmapodročjeterminkraj
IMM



Sejem pohištvene industrije14. - 20. januar 2019Köln
ARAB HEALTH


Sejem medicinske opreme in farmacije28. - 31. januar 2019Dubaj
IDEX
Sejem obrambne industrije in varnosti17. - 21. februar 2019Abu Dhabi
MADE EXPO



Sejem gradbeništva in energetsko varčne gradnje13. - 16. marec 2019Milano
TUTTOFOOD

Sejem prehrambne industrije6. - 9. maj 2019Milano
MOULDING EXPO
Sejem orodjarstva in kovinsko predelovalne industrije21. - 24. maj 2019Stuttgart
TRANSPORT LOGISTICSejem transporta in logistike4. - 7. junij 2019München
CeBIT
Sejem IKT24. - 28. junij 2019Hannover
MAISON&OBJET


Sejem oblikovanja in interjerjev6. - 10. september 2019
Pariz
ANUGA

Sejem prehrambne industrije5. - 9. oktober 2019Köln
METSTRADE
Sejem opreme za navtično industrijo19. - 21. november 2019Amsterdam
AF - L 'ARTIGIANO IN FIERASejem domače in umetnostne obrtidecember 2019Milano

Svežim podjetnikom priporočamo, da se naročijo na naše e-novice, kjer dnevno objavljamo koristne in informativne vsebine.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja