Go to Top

Postopek za registracijo doo – kaj je treba vedeti?

Postopek za registracijo doo lahko s pomočjo svetovalca DATA točke opravite hitro in enostavno. Kakšni so pogoji za registracijo doo? Katere dokumente potrebujete za postopek? Katera dokumentacija se izpolni? Kako je s kapitalom podjetja? Imate pred ustanovitvijo doo (ali odprtjem sp) še kakšna vprašanja? Pokličite na 01/600-1530 ali pišite na data@data.si.

Ustanovitev podjetja

Postopek za registracijo doo – kakšni so pogoji!

Še preden začnete postopek za registracijo doo je potrebno poznati pogoje za odprtje doo. Pred postopkom registracije doo na DATA točki pa morate poznati tudi pogoje, ki veljajo pri nas! In sicer se mora(jo) družbenik(i) ter zastopnik(i) podjetja osebno oglasiti na postopku. S seboj morajo prinesti veljavne osebne dokumente. Če sami niso (so)lastniki objekta, kjer bo poslovni naslov družbe, bodo potrebovali tudi overjeno izjavo lastnika za poslovni naslov d.o.o. Za ustanovitveni kapital pa je potrebno nameniti najmanj 7500 evrov.

Izračun plače

Ustanovitev podjetja

Normiranec sp – kaj morate vedeti?

Postopek za registracijo d.o.o. – katere dokumente potrebujete za vpis v register?

Postopek za registracijo doo na DATA točki pomeni, da se pripravi dokumentacija za vpis družbe v poslovni register AJPES. Kaj vse se pripravi?

Prispevki za s.p. za 2024

Postopek za registracijo d.o.o. – kaj sledi po pripravi dokumentacije?

Po pripravi dokumentacije se postopek za registracijo doo nadaljuje tako, da zastopniki in družbeniki podpišejo vso dokumentacijo. Po postopku registracije družbeniki nato vplačajo kapital na izbrani banki. Ta jim izda potrdilo v vplačilu kapitala. To potrdilo morajo najpozneje v 14 dneh vrniti na DATA točko. Nato svetovalec elektronsko odda vlogo na registrsko sodišče. Družba je v roku tedna dni registrirana. S sklepom o vpisu družbe v register podjetij, družbeniki na banki s sklepom spremenijo začasni račun v poslovnega. Podjetje lahko nato začne s poslovanjem. Če imate glede odprtja podjetja še kakšna vprašanja, se obrnite na naše podjetniške svetovalce! Dosegljivi so na 01/600-1530 in na data@data.si.

Prijavite se na e-novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja