Go to Top

Podjetniki, ali tvitate? Twitter naj bi sicer ponovno odpuščal …

Podjetniki, ali tvitate? S prisotnostjo na družbenih omrežjih lahko dobite dodaten komunikacijski kanal, preko katerega naslavlja svojo ciljno publiko. Vendar pa vsem družbenim omrežjem ne kaže enako dobro …

izobraževanje

Na kaj moram biti pozoren kot normiranec?

Kaj pomeni, da posluješ kot normiranec?

Več informacij

Eno izmed popularnih družbenih omrežij, družba Twitter pa naj bi se po poročanju Bloomberga odločila za odpustitev 8 odstotkov svoje delovne sile, kar pomeni približno 300 ljudi, pišejo Finančni trgi. Namera o tem in koliko služb bo prizadetih, bi lahko bila uradno objavljena predenj bodo danes zvečer predstavili poročilo o svojem poslovanju v tretjem četrtletju, so še dejali pri Bloombergu. Tiskovna predstavnica podjetja je sicer zavrnila komentiranje zadeve.

ali-tvitateOdpuščanja, prodaja …

Prejšnje leto so pri Twitterju teden dni potem, ko je Jack Dorsey, soustanovitelj, ki je služil kot začasni izvršni direktor, mesto prevzel za stalno, napovedali, da bodo odpustili 336 zaposlenih, kar predstavlja približno 8 odstotkov njihove delovne sile, pišejo Finančni trgi.

Prijava na izobraževanje

Twitter, ki je prejšnji mesec najel bankirje za preučitev ponudb za prevzem se sooča z negativno prihodnostjo, potem ko je Salesforce.com, zadnja od družb, ki naj bi bile zainteresirane za nakup podjetja, sporočilo, da ne bo oddalo svoje ponudbe, še pišejo.

Podjetniki, ali tvitate?

Klikni in deli

S tržno vrednostjo 12 milijard evrov in izgubami, ki na letni ravni dosegajo približno 400 milijonov evrov, je Twitter za potencialne kupce verjetno predrag.

Družba je v septembru dejala, da je odpustila nekaj zaposlenih in ustavila inženirsko delo na enem od svojih razvojnih centrov, v Indijskem tehnološkem središču Bengaluru.

Preberite tudi:

Prijava na izobraževanje

Vir: Finančni trgi

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja