Go to Top

Osebni zdravnik – poiščemo ga lahko prek aplikacije!

Osebni zdravnik – 130.000 zavarovancev brez osebnega zdravnika

Osebni zdravnik oz. iskanje osebnega zdravnika bo sedaj nekoliko enostavneje. Znanstveno društvo Sledilnik je pripravilo spletno aplikacijo, s katero je možno iskanje prostih osebnih zdravnikov.

Informativni izračun plače

Osebni zdravnik – razvoj in izdelava aplikacij kot podjetniška ideja?

Preden pogledamo, kaj bo nova aplikacija ponujala pa vas sprašujemo – se želite tudi vi ukvarjati z razvojem in izdelavo aplikacij? Dejavnosti povezane z informacijsko tehnologijo bodo aktualne tudi prihodnje leto. Bo to tudi dejavnost vašega podjetja? Podjetje lahko ustanovite na naši Dati točki! Ob morebitnih dilemah povezanih glede ustanovitve s.p. ali odprtja d.o.o. vam lahko svetujejo tudi naši podjetniški svetovalci! Za še več informacij lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si.

Ob redni zaposlitvi lahko odprete popoldanski s.p.!

podjetniško svetovanje

Zaslužite s hobijem ali idejo!

Osebni zdravnik – 130.000 zavarovancev nima osebnega zdravnika

V Sloveniji je brez osebnega zdravnika 130 tisoč zavarovancev, kar predstavlja skoraj šest odstotkov. Zaradi pomanjkanja pravih podatkov je dostopnost do osebnih zdravnikov otežena. V Znanstvenem društvu Sledilnik so se zato odločili, da razvijejo aplikacijo, ki bo uporabnikom olajšala iskanje osebnega zdravnika v bližini kraja bivanja.

PREVERITE IZOBRAŽEVANJA, KI JIH ORGANIZIRAMO PRI NAS!

Osebni zdravniki – aplikacija je še v testni fazi

Aplikacija je sicer še v testni fazi. Najdete pa v aplikaciji vse specialiste javne mreže s področja družinske oz. splošne medicine, pediatre, ginekologe in stomatologe. Aplikacijo so pripravili s pomočjo odprtih podatkov Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije ter v sodelovanju z zdravniki. Iz Sledilnika so sporočili, da želijo z nazornejšim informiranjem in prikazom prostih zdravnikov zavarovanim osebam olajšati izbiro osebnega zdravnika. Mimogrede, preberite tudi članek Popoldanski sp prispevki – bo pokojnina kaj višja?

Postanite stranka našega računovodskega servisa Data!

Osebni zdravniki – podatki v aplikaciji pregledni

Seznam prostih osebnih zdravnikov je sicer objavljen tudi na spletni strani ZZZS. Z aplikacijo pa želijo podatke o prostih zdravnikih predstaviti na bolj pregleden in enostaven način. Do aplikacije lahko dostopate na tej povezavi.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja