Go to Top

Odprite podjetje v letu 2024 – postopek registracije pa opravite še letos!

Odprite podjetje v letu 2024, vse potrebno za registracijo pa vam na Data točki pomagamo opraviti že sedaj v decembru. In to povsem brezplačno! Če bi radi ustanovili  d.o.o., s.p. ali popoldanski s.p., nas pokličite na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si.

Brezplačno registrirajte podjetje

Odprite podjetje v letu 2024  –  kako to izgleda pri ustanovitvi s.p.?

Prvo vprašanje, ki ga referent zastavi sogovorniku na registraciji je, kdaj bo datum odprtja podjetja oz. datum vpisa v register podjetij. Prvi možni datum vpisa je naslednji dan od dneva, ko oseba opravlja postopek registracije s.p. ali pa katerikoli datum 30 dni v naprej! Katere dokumente pa je treba prinesti na postopek? Potrebovali boste osebni dokument, svojo davčno številko in po potrebi overjeno izjavo lastnika objekta za poslovni naslov s.p. Tako pripravljeni boste s pomočjo referenta opravili postopek registracije oziroma dokumente za vpis podjetnika v poslovni register, v davčni register (FURS) in v zavarovanje.

Izračunajte si plačo

Izberite dobrega računovodjo

Odprite podjetje v letu 2024 – pri d.o.o. bo potekalo nekoliko drugače

Družbenik pri registraciji d.o.o. ne določa datuma za vpis d.o.o. v register podjetij. Ima pa vpliv na to, kako hitro bo popolna vloga za registracijo d.o.o. prispela na sodišče. Po pripravi dokumentacije za registracijo d.o.o. na DATA točki mora namreč družbenik referentu čim prej vrniti potrdilo o vplačilu osnovnega kapitala, ki ga dobi na banki, potem, ko je vplačal kapital za d.o.o. Potrdilo o vplačilu kapitala je zadnji dokument, ki ga potrebuje referent, da elektronsko odda vlogo na sodišče. Če je s podatki na vlogi vse v redu, sodišče izda sklep o vpisu poslovnega subjekta, kjer je datum odprtja podjetja oz. vpisa d.o.o. v poslovni register. Vsekakor od vašega obiska Data točke pa do odprtja podjetja preteče nekaj dni. Tako da če želite začeti poslovati v začetku januarja, je te dni skrajni čas, da se oglasite pri nas!

Popoldanski s.p. – podrobnosti

Podjetniki! Odprite podjetje v letu 2024, vse potrebno pa skupaj z našimi referenti pripravite še letos. Pravočasno si zagotovite termin za postopek registracije vašega podjetja – na 01 600 1530 ali preko data@data.si.

Prijavite se na novice!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja